Teknologi

I TRY skaper vi effektive digitale kundeopplevelser med utgangspunkt i strategi, design og teknologi. Teamet vårt har lang erfaring med nyskapende teknologiske løsninger, og hjelper deg gjerne med å velge teknologi som dekker behovene dine på en optimal måte.

Har du et spennende teknologiprosjekt på gang? La oss hjelpe deg!

Ta kontakt

image
image

Våre tjenester

 • Digitale tjenesteplattformer

  En digital tjenesteplattform er fundamentet i en bedrifts digitale infrastruktur. I TRY bygger vi tjenesteplattformer som tilgjengeliggjør data fra eksterne og interne systemer, og som håndterer ulike brukere og identiteter. Resultatet er smidige plattformer som det er enkelt å bygge videre på ved utvikling av nye kundetjenester.

 • Netthandel

  I TRY er vi spesialister på digital handel, og sammen skaper, drifter og markedsfører vi noen av Norges mest spennende merkevarer. Vi prioriterer brukeropplevelse og funksjonalitet, og bruker teknologi og design som verktøy for å sette forretningsstrategien din ut i livet. TRY hjelper deg med å realisere eller forbedre dine digitale kundeopplevelser.

  Les mer

 • Nettside

  Det er viktig å utvikle eller videreutvikle nettsider med utgangspunkt i sluttbrukernes behov. TRY kan gi deg råd om valg av teknologi, bistå med prototyping og skape løsninger som begeistrer og konverterer.

 • CRM og HubSpot

  CRM står for Customer Relationship Management. På norsk kaller vi det kunderelasjonshåndtering. CRM er en samlebetegnelse for teknologien som flere og flere selskaper i dag bruker til å samhandle med nye og eksisterende kunder. På TRY-huset har vi et tett partnerskap med HubSpot, en av verdens ledende leverandører av CRM-plattformteknologi. Vi hjelper selskapet ditt med å få mest mulig ut av HubSpot, uansett om du akkurat har tatt det i bruk eller vil optimalisere løsningen du allerede har.

  Les mer

 • Mobilapplikasjoner

  Trafikk kommer som oftest fra mobil. For å sikre en skreddersydd opplevelse, kan det derfor være lurt å videreutvikle eller utvikle en egen mobilapp. I TRY har vi lang erfaring med rådgivning, strategi og utvikling for alle mobilenheter.

 • Spillutvikling

  Spill og interaktivitet kan være gode virkemidler når du vil påvirke adferd eller kommunisere et budskap. Spillutviklerne i TRY kan hjelpe deg med utvikling og produksjon av spill til alle flater, fra interaktive boards til nettsider og konsoller.

 • VR og AR

  Virtuell virkelighet (Virtual Reality, VR) og utvidet virkelighet (Augmented Reality, AR) er interaktive teknologier i skjæringspunktet mellom den fysiske og virtuelle verden. Dette feltet er relativt nytt, men VR- og AR-teknologi brukes allerede til å skape utrolige brukeropplevelser. I TRY har vi god kjennskap til AR- og VR-teknologi, og vi kan hjelpe deg med å ta den i bruk.

 • Interaktive installasjoner

  Interaktive installasjoner er gode kommunikasjonsverktøy når du skal dekorere, dele informasjon, formidle kunnskap, eller underholde. De erfarne rådgiverne våre finner en løsning som passer for deg.

 • Creative Tech

  Med teknologi kan du fange oppmerksomheten til målgruppen din, dele informasjon, underholde og formidle kunnskap på helt nye måter. På TRY-huset holder vi oss alltid oppdatert på den siste utviklingen, og vi gir deg gjerne råd om hvordan du kan fortelle historier og gjøre inntrykk ved hjelp av ny teknologi.

 • SEO

  Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at innholdet ditt er synlig i søkemotorene. I forbindelse med SEO og tilhørende innsiktsarbeid, kan vi også bruke ulike analyseverktøy for å finne verdifull informasjon om målgruppen din og forbrukere generelt.

 • GDPR og personvern

  Håndtering av personopplysninger krever god kunnskap til GDPR og personvernregler. I TRY har vi erfarne rådgivere som kan bistå innen områder som bruk av kundedata, informasjonskapsler, samtykkeløp og berettiget interesse.

Teknologi Nøkkelpersoner

 • Kaare Øystein Trædal

  Kaare Øystein Trædal

  TRY Dig

  Daglig leder

 • Torgeir Micaelsen

  Torgeir Micaelsen

  TRY Dig

  Kundedirektør

 • Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  TRY Dig

  CEO & Industry Lead HubSpot