Teknologi

Vi brenner for å skape gode digitale kundeopplevelser basert på strategi, design og ikke minst teknologi. Vårt team har god kompetanse med løsninger som pusher teknologiske grenser, og kan gi råd om valg av teknologi som er optimal for bruker– og forretningsbehov. 

TRY_nettside_33
TRY_nettside_24

Våre tjenester

 • Digital tjenesteplattform

  En digital tjenesteplattform er fundamentet i en bedrifts digitale infrastruktur. I TRY bygger vi tjenesteplattformer som tilgjengliggjør data fra eksterne og interne systemer og som håndterer ulike brukere og identiteter. Resultatet er en plattform det er smidig og enkelt å bygge nye kundetjenester på toppen av.

 • Netthandel

  Vi er tverrfaglig spesialisert innen digital handel – vi skaper, drifter, markedsfører og utfordrer noen av Norges mest spennende merkevarer. Ikke la brukeropplevelse og funksjonalitet på bekostning av hverandre. Teknologi og design er verktøy for å sette forretningsstrategien i arbeid. Vi hjelper deg med å realisere eller forbedre dine digitale kundeopplevelser.

 • Nettside

  Det er viktig å utvikle eller videreutvikle nettsider tilrettelagt til kunden og etter deres brukere sine behov. Vi kan gi råd om valg av teknologi som dekker begge, og kan også bistå med prototyping, og skape løsninger som visualiserer informasjon på en iøynefallende og interaktiv måte.

 • CRM og HubSpot

  CRM står for kunderelasjonshåndtering og er teknologien bak håndteringen av interaksjon med eksisterende, og potensielle kunder. HubSpot er en av de raskest voksende leverandørene av CRM plattform teknologi, og TRY-huset er sertifisert HubSpot Diamond Partner. Vi lever både strategisk og operativ hjelp med HubSpot, både for selskaper som vil starte opp med det, og de som trenger hjelp til optimalisering.

 • Mobilapplikasjoner

  Trafikk kommer oftest fra mobil, og det kan være lurt å videreutvikle eller utvikle en mobilapp for en skreddersydd opplevelse. Webløsninger kan også utvikles til og oppleves som en app. Vi har lang erfaring med rådgivning, strategi og utvikling for alle mobilenheter.

 • Spillutvikling

  Spill og interaktivitet kan være et godt virkemiddel for å endre adferd, eller få gjennom et budskap. Det kan være via interaktivt board, en nettside eller på konsoll og vi har mange dedikerte spillutviklere som kan levere spill til alle flater.

 • VR og AR

  Virtual Reality og Augmented Reality er krysningen mellom den fysiske og virtuelle verden. Dette er et relativt nytt felt, men med mange muligheter for å skape utrolige opplevelser for brukere. Vi har allerede utforsket feltet i mange år, og satt vårt preg.

 • Interaktive installasjoner

  Interaktive installasjoner kan være gode virkemidler enten det skal brukes som et kommunikasjonsverktøy for å dele informasjon eller kunnskap, visuell utsmykning eller ren underholdning.

 • Creative Tech

  Teknologi åpner for å fange oppmerksomheten, dele informasjon, underholde eller utdanne på helt nye måter. Vi kan hjelpe deg å fortelle historier som etterlater inntrykk ved å eksperimentere med ny teknologi.

 • SEO

  Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at innholdet ditt synes, slik at du synes i søkemotorene.

 • GDPR og personvern

  Bruk av personopplysninger krever god kunnskap til GDPR og personvern. I TRY har vi erfarne rådgivere som kan vi bistå innen områder som bruk av kundedata, informasjonskapsler, samtykkeløp eller berettiget interesse.

Teknologi Nøkkelpersoner

 • Kaare Øystein Trædal

  Kaare Øystein Trædal

  TRY Dig

  Daglig leder

 • Torgeir Micaelsen

  Torgeir Micaelsen

  TRY Dig

  Kundedirektør

 • Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  TRY Dig

  COO & Industry Lead HubSpot