Teknologi

I TRY skaper vi effektive digitale kundeopplevelser med utgangspunkt i strategi, design og teknologi. Teamet vårt har lang erfaring med nyskapende teknologiske løsninger, og hjelper deg gjerne med å velge teknologi som dekker behovene dine på en optimal måte.

Har du et spennende teknologiprosjekt på gang? La oss hjelpe deg!

Ta kontakt

image
image

Våre tjenester

 • En digital tjenesteplattform er fundamentet i en bedrifts digitale infrastruktur. I TRY bygger vi tjenesteplattformer som tilgjengeliggjør data fra eksterne og interne systemer, og som håndterer ulike brukere og identiteter. Resultatet er smidige plattformer som det er enkelt å bygge videre på ved utvikling av nye kundetjenester.

 • I TRY er vi spesialister på digital handel, og sammen skaper, drifter og markedsfører vi noen av Norges mest spennende merkevarer. Vi prioriterer brukeropplevelse og funksjonalitet, og bruker teknologi og design som verktøy for å sette forretningsstrategien din ut i livet. TRY hjelper deg med å realisere eller forbedre dine digitale kundeopplevelser.

  Les mer
 • I TRY utvikler vi og leverer AI-tjenester for både små og store kunder – fra intern chatGPT, "Tone of Voice"-generator til AI-rådgivning.

  Les mer
 • Det er viktig å utvikle eller videreutvikle nettsider med utgangspunkt i sluttbrukernes behov. TRY kan gi deg råd om valg av teknologi, bistå med prototyping og skape løsninger som begeistrer og konverterer.

  Les mer
 • CRM står for Customer Relationship Management. På norsk kaller vi det kunderelasjonshåndtering. CRM er en samlebetegnelse for teknologien som flere og flere selskaper i dag bruker til å samhandle med nye og eksisterende kunder. På TRY-huset har vi et tett partnerskap med HubSpot, en av verdens ledende leverandører av CRM-plattformteknologi. Vi hjelper selskapet ditt med å få mest mulig ut av HubSpot, uansett om du akkurat har tatt det i bruk eller vil optimalisere løsningen du allerede har.

  Les mer
 • Beining & Bogen er et byrå som spesialiserer seg på design og utvikling av native apper – og er eid av TRY-huset. Vi brenner for å lage gode brukeropplevelser med høy teknisk kvalitet og har laget apper for flere smarthusløsninger sammen med Datek Wireless, bl.a. for ELKO. Vi har også lagd appene til Kolonial.no, Fagforbundet og Godt Brød.
  Les mer
 • Spill og interaktivitet kan være gode virkemidler når du vil påvirke adferd eller kommunisere et budskap. Spillutviklerne i TRY kan hjelpe deg med utvikling og produksjon av spill til alle flater, fra interaktive boards til nettsider og konsoller.

 • Virtuell virkelighet (Virtual Reality, VR) og utvidet virkelighet (Augmented Reality, AR) er interaktive teknologier i skjæringspunktet mellom den fysiske og virtuelle verden. Dette feltet er relativt nytt, men VR- og AR-teknologi brukes allerede til å skape utrolige brukeropplevelser. I TRY har vi god kjennskap til AR- og VR-teknologi, og vi kan hjelpe deg med å ta den i bruk.

 • Interaktive installasjoner er gode kommunikasjonsverktøy når du skal dekorere, dele informasjon, formidle kunnskap, eller underholde. De erfarne rådgiverne våre finner en løsning som passer for deg.

 • Med teknologi kan du fange oppmerksomheten til målgruppen din, dele informasjon, underholde og formidle kunnskap på helt nye måter. På TRY-huset holder vi oss alltid oppdatert på den siste utviklingen, og vi gir deg gjerne råd om hvordan du kan fortelle historier og gjøre inntrykk ved hjelp av ny teknologi.

 • Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at innholdet på nettsiden din dukker opp i søkemotorene. I all kompleksitet er god teknisk SEO avgjørende for synligheten til nettsiden din – og er ikke dette på plass vil søkemotorene verken kunne finne, lese eller forstå innholdet. Vet du egentlig hvilken tilstand nettsiden din har? 

  Les mer
 • Håndtering av personopplysninger krever god kunnskap til GDPR og personvernregler. I TRY har vi erfarne rådgivere som kan bistå innen områder som bruk av kundedata, informasjonskapsler, samtykkeløp og berettiget interesse.

 • "Marketing for Hire" hos TRY gir deg mulighet til å leie inn en markedsressurs i en justerbar stillingsprosent til faste dager i uken, i det tidsrommet du måtte ønske.

  Les mer

Teknologi Nøkkelpersoner

 • Kaare Øystein Trædal

  Kaare Øystein Trædal

  TRY Dig

  CCO

 • Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  TRY Dig

  Daglig leder

 • Henrik Sørhaug

  Henrik Sørhaug

  TRY Dig

  Leder Digital Handel