Karriere i TRY

  I TRY jobber over 400 kloke hoder. Vi har ulik bakgrunn, men ett felles mål – å lage kommunikasjon som funker.

  TRY_nettside_04
  TRY_nettside_14

  Ledige stillinger

  Full-stack Developer

  Brenner du for systemutvikling og ønsker å utvide horisonten med nye muligheter og utfordringer? Vi søker nå etter en senior fullstack-utvikler med solid commerce-erfaring som brenner for å bygge gode løsninger for våre kunder.

  Les mer

  Cloud Developer

  Som cloud utvikler hos TRY Dig vil du bli med i et team av tverrfaglige eksperter innen alt fra kommunikasjon til design og utvikling. Vi streber etter å utnytte skytjenester til det fulle og utnytte serveless, infrastruktur-som-kode og godt vedlikeholdte cloud stacks.

  Les mer

  QA Tester Digital Commerce

  Brenner du for kvalitetssikringstesting og ønsker å utvide horisonten din med nye muligheter og utfordringer? Vi ser nå etter en QA-tester med handelserfaring som brenner for å bygge gode løsninger for våre kunder.

  Les mer

  Solution Architect Digital Commerce

  Som løsningsarkitekt hos TRY Dig fungerer du som en betrodd rådgiver for våre kunder, og dine kollegaer. Du vil bygge langsiktige relasjoner, arbeide med kunder for å oversette deres forretningsstrategi til gode tekniske løsninger for deres handel's behov.

  Les mer

  Med sterke fagmiljøer er TRY et godt sted å jobbe for deg som brenner for faget. Her får du engasjerte kollegaer og rom for å tenke nytt – og utfordre både deg selv og bransjen. Med tverrfaglige team vil du også oppleve magien som skjer når kreative ideer, strategiske veivalg og nyskapende teknologi spiller sammen. Med over 400 ansatte, fra 19 til 65 år, er det mye kunnskap under ett tak. Både gjennom faglige og sosiale aktiviteter legges det til rette for at kloke hoder møtes på tvers av etasjene i TRY-huset. Det er vår suksessoppskrift.

  TRY_nettside_57

   

   

  Åpen søknad

   

  Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

  TRY_nettside_60