Karriere i TRY

  Vi som har arbeidsdagen vår i TRY mener at et fellesskap med forskjellige innfallsvinkler og ulik erfaring, gir best mulig resultat. Vi er en mangfoldig sammensatt gjeng, med over 400 kloke hoder, som trives best når vi får være kreative.

  TRY_nettside_04
  TRY_nettside_14

  Ledige stillinger

  Full-stack Developer

  Brenner du for systemutvikling og ønsker å utvide horisonten med nye muligheter og utfordringer? Vi søker nå etter en senior fullstack-utvikler med solid commerce-erfaring som brenner for å bygge gode løsninger for våre kunder.

  Les mer

  Cloud Developer

  Som cloud utvikler hos TRY Dig vil du bli med i et team av tverrfaglige eksperter innen alt fra kommunikasjon til design og utvikling. Vi streber etter å utnytte skytjenester til det fulle og utnytte serveless, infrastruktur-som-kode og godt vedlikeholdte cloud stacks.

  Les mer

  QA Tester Digital Commerce

  Brenner du for kvalitetssikringstesting og ønsker å utvide horisonten din med nye muligheter og utfordringer? Vi ser nå etter en QA-tester med handelserfaring som brenner for å bygge gode løsninger for våre kunder.

  Les mer

  Solution Architect Digital Commerce

  Som løsningsarkitekt hos TRY Dig fungerer du som en betrodd rådgiver for våre kunder, og dine kollegaer. Du vil bygge langsiktige relasjoner, arbeide med kunder for å oversette deres forretningsstrategi til gode tekniske løsninger for deres handel's behov.

  Les mer

  Vi som har arbeidsdagen vår i TRY mener at et fellesskap med forskjellige innfallsvinkler og ulik erfaring, gir best mulig resultat. Vi er en mangfoldig sammensatt gjeng, med over 400 kloke hoder, som trives best når vi får være kreative.

   

  Hos oss er kreativ, teknologisk og strategisk kompetanse samlet under ett tak; bare på den måten kan vi levere det beste for kundene våre. Vi er glade i å jobbe, å bli utfordret og utfordre, å lære og å stadig bli bedre. 

   

  I TRY er vi opptatt av å ha bransjens hyggeligste folk. Folkene våre har høye ambisjoner og lave skuldre. Vi strekker oss alltid etter å være best på det vi gjør, om det er stort eller smått. Underveis sørger vi for at vi tar vare på hverandre, vi har kolleger og ledere som ser oss, både som arbeidstakere og individer.

  TRY_nettside_57

   

   

  Åpen søknad

   

  Er du opptatt av å levere høy kvalitet, både strategisk og operativt? Deler du vår tanke om at vi skaper best mulig resultat når vi jobber sammen?


  Vil du jobbe et sted der vi har ansatte mellom 19 og 65 år, fra inn- og utland? Der kollegene dine er alt fra erfarne journalister, tidligere stortingspolitikere, reklameguruer, innsiktsspesialister, filmfotografer, kode-eksperter, some-hoder, podkast-produsenter, forfattere, prosjektleder-ess og kreatører i verdensklasse? (Tenkte oss det, ja.)

  TRY_nettside_60