Karriere i TRY

I TRY jobber det over 400 kloke hoder, med forskjellige faglige bakgrunner. Sammen lager vi kommunikasjon som virker.

image
image

Ledige stillinger

Fullstack-utvikler

Vi ser nå etter en erfaren full-stack utvikler, som er lidenskapelig opptatt av å bygge gode løsninger for våre kunder. Du har evnen og ønsket om å bidra til kontinuerlig forbedring av TRY Dig og det faglige miljøet. Din viktigste oppgave vil være å bringe de beste digitale tjenestene til våre kunder.

Les mer

Erfaren prosjektleder

TRY rommer over 400 rådgivere og fagspesialister innen reklame, teknologi og kommunikasjon. Hos oss er det høyt tempo og mye som skjer. Nå er vi på jakt etter en erfaren prosjektleder som kan lede prosesser på tvers av fagdisipliner. Er det deg?

Les mer

Leder BI & Data

Vi søker leder for BI & Data. Stillingen er nyopprettet, og for den rette kandidaten en helt unik mulighet til å være med på å forme, utvikle og skalere TRYs satsningsområde innen BI og analyse.

Les mer

Formidlingskonsulent

Vi søker etter en formidlingskonsulent med erfaring fra mediebyrå. Jobben byr på varierte arbeidsoppgaver i et byrå med store vekstambisjoner, og gir muligheten for faglig og personlig utvikling.

Les mer

SEM-rådgiver

TRY Opt utvider SEM-teamet, og ser etter deg som har erfaring med betalt søk, både operativt og strategisk.

Les mer

Technical data analyst

We are looking for a technical data analyst who effectively will implement, monitor and analyze data for our international clients.

Les mer

AI-utvikler

Ønsker du å bruke AI-teknologier som LLMs, generativ AI for å skape banebrytende brukeropplevelser? TRY Dig er på jakt etter en AI-utvikler som kan skape nye og innovative digitale løsninger for våre kunder.

Les mer

Support-utvikler

Er du en problemløser med en bred kunnskap om teknologi og koding? Vi er på utkikk etter en engasjert support-utvikler for å bli en del av TRY Dig, for å bidra til vedlikeholdet av løsninger for noen av Norges mest prominente merkevarer.

Les mer

Client Director/Kundeansvarlig digital handel

På vegne av TRY Dig, TRY-husets netthandel og teknologiselskap, søker vi kundeansvarlig digital handel. Stillingen er nyopprettet, og for den rette kandidaten - en helt unik mulighet til å være med å forme, utvikle og skalere TRYs allerede markedsledende arbeid innen e-commerce.

Les mer

 

 

Åpen søknad

 

Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

image