Karriere i TRY

  I TRY jobber det over 400 kloke hoder, med forskjellige faglige bakgrunner. Sammen lager vi kommunikasjon som virker.

  image
  image

  Ledige stillinger

  Fullstack-utvikler

  Er du en erfaren systemutvikler? Vi søker nå etter en senior fullstack-utvikler med solid commerce-erfaring, som kan hjelpe oss med å bygge gode løsninger for kundene våre.

  Les mer

  Løsningsarkitekt Digital Commerce

  Som løsningsarkitekt i TRY Dig er du en viktig rådgiver, både for kunder og kolleger. Vi ser etter deg som vil bygge langsiktige relasjoner, og som er god til å utvikle gode tekniske løsninger for kundene våre, med utgangspunkt i forretningsstrategi og behov.

  Les mer

  SEM-rådgiver

  TRY Opt utvider SEM-teamet, og ser etter deg som har erfaring med betalt søk, både operativt og strategisk.

  Les mer

  Trendovervåker TikTok

  Er du student, elsker TikTok og har lyst til å tjene litt ekstra penger ved siden av studiene? Da er denne stillingen noe for deg.

  Les mer

  Teknisk prosjektleder

  Vi ser etter deg som har en bred erfaring innen teknologi eller tilsvarende, og som har flere års erfaring innen prosjektledelse. Du bør ha solid kunnskap om tekniske utviklingsprosesser og metoder, og du må være komfortabel med å jobbe med ulike teknologier, plattformer og systemer.

  Les mer

  Technical data analyst

  We are looking for a technical data analyst who effectively will implement, monitor and analyze data for our international clients.

  Les mer

  TRY-huset er et godt sted å jobbe for deg som er opptatt av faget ditt. Her har vi samlet alle fagmiljøene som trengs for å lage kommunikasjon som virker, under ett og samme tak. Som ansatt i TRY får du dyktige kolleger og frihet til å eksperimentere. Når vi løser oppgaver for kundene våre, liker vi å sette sammen team på tvers av avdelinger og fagfelt. På den måten skaper vi effektive løsninger, samtidig som vi gjør TRY-huset til en spennende og sosial arbeidsplass.

   

   

  Åpen søknad

   

  Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

  image