Karriere i TRY

I TRY jobber det over 400 kloke hoder, med forskjellige faglige bakgrunner. Sammen lager vi kommunikasjon som virker.

image
image

Ledige stillinger

Fullstack-utvikler

Vi ser nå etter en erfaren full-stack utvikler, som er lidenskapelig opptatt av å bygge gode løsninger for våre kunder. Du har evnen og ønsket om å bidra til kontinuerlig forbedring av TRY Dig og det faglige miljøet. Din viktigste oppgave vil være å bringe de beste digitale tjenestene til våre kunder.

Les mer

AI-utvikler

Ønsker du å bruke AI-teknologier som LLMs, generativ AI for å skape banebrytende brukeropplevelser? TRY Dig er på jakt etter en AI-utvikler som kan skape nye og innovative digitale løsninger for våre kunder.

Les mer

Rådgiver forretningsstrategi

Er du klar for et spennende, nytt consulting-eventyr? TRY Råd leter etter en nytenkende forretningsutvikler til å være med å skape vårt nye consulting-miljø – der kreativitet møter businessforståelse.

Les mer

Support & driftsansvarlig

Er du en person som trives med å levere førsteklasses service, og ønsker å være med å bygge opp et viktig satsningsområde? Da kan dette være muligheten for deg!

Les mer

Senior digital designer

Er du en erfaren designer som søker en arbeidsplass med kollegaer og kunder som virkelig verdsetter design?

Les mer

Brand designer

Vi er på jakt etter en ambisiøs, faglig sterk designer som trigges av å jobbe i skjæringspunktet mellom strategisk design, ny teknologi og solid håndverk.

Les mer

 

 

Åpen søknad

 

Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

image