Karriere i TRY

I TRY jobber det over 400 kloke hoder, med forskjellige faglige bakgrunner. Sammen lager vi kommunikasjon som virker.

image
image

Ledige stillinger

Fullstack-utvikler

Vi ser nå etter en erfaren full-stack utvikler, som er lidenskapelig opptatt av å bygge gode løsninger for våre kunder. Du har evnen og ønsket om å bidra til kontinuerlig forbedring av TRY Dig og det faglige miljøet. Din viktigste oppgave vil være å bringe de beste digitale tjenestene til våre kunder.

Les mer

Senior prosjektleder

Vi søker etter en prosjektleder på seniornivå, gjerne med erfaring fra medie- eller reklamebyrå. Jobben byr på spennende og varierte arbeidsoppgaver, og gir muligheten for faglig og personlig utvikling.

Les mer

SEM-rådgiver

TRY Opt utvider SEM-teamet, og ser etter deg som har erfaring med betalt søk, både operativt og strategisk.

Les mer

Technical data analyst

We are looking for a technical data analyst who effectively will implement, monitor and analyze data for our international clients.

Les mer

AI-utvikler

Ønsker du å bruke AI-teknologier som LLMs, generativ AI for å skape banebrytende brukeropplevelser? TRY Dig er på jakt etter en AI-utvikler som kan skape nye og innovative digitale løsninger for våre kunder.

Les mer

Support-utvikler

Er du en problemløser med en bred kunnskap om teknologi og koding? Vi er på utkikk etter en engasjert support-utvikler for å bli en del av TRY Dig, for å bidra til vedlikeholdet av løsninger for noen av Norges mest prominente merkevarer.

Les mer

Intership

TRY Råd søker dyktige studenter og nyutdannede til internship i Oslo og Bergen!

Les mer

TRY-huset er et godt sted å jobbe for deg som er opptatt av faget ditt. Her har vi samlet alle fagmiljøene som trengs for å lage kommunikasjon som virker, under ett og samme tak. Som ansatt i TRY får du dyktige kolleger og frihet til å eksperimentere. Når vi løser oppgaver for kundene våre, liker vi å sette sammen team på tvers av avdelinger og fagfelt. På den måten skaper vi effektive løsninger, samtidig som vi gjør TRY-huset til en spennende og sosial arbeidsplass.

 

 

Åpen søknad

 

Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

image