Karriere i TRY

I TRY jobber det over 400 kloke hoder, med forskjellige faglige bakgrunner. Sammen lager vi kommunikasjon som virker.

image
image

Ledige stillinger

Fullstack-utvikler

Vi ser nå etter en erfaren full-stack utvikler, som er lidenskapelig opptatt av å bygge gode løsninger for våre kunder. Du har evnen og ønsket om å bidra til kontinuerlig forbedring av TRY Dig og det faglige miljøet. Din viktigste oppgave vil være å bringe de beste digitale tjenestene til våre kunder.

Les mer

AI-utvikler

Ønsker du å bruke AI-teknologier som LLMs, generativ AI for å skape banebrytende brukeropplevelser? TRY Dig er på jakt etter en AI-utvikler som kan skape nye og innovative digitale løsninger for våre kunder.

Les mer

Employer branding-rådgiver

Vil du bli en del av et ledende rådgivningsmiljø og utvikle strategier og kreative kampanjer som sikrer rekruttering og engasjement hos sentrale arbeidsgivere i Norge? TRY Råd leter etter en faglig sterk rådgiver innen employer branding.

Les mer

Rådgiver forretningsstrategi

Er du klar for et spennende, nytt consulting-eventyr? TRY Råd leter etter en nytenkende forretningsutvikler til å være med å skape vårt nye consulting-miljø – der kreativitet møter businessforståelse.

Les mer

Support & driftsansvarlig

Er du en person som trives med å levere førsteklasses service, og ønsker å være med å bygge opp et viktig satsningsområde? Da kan dette være muligheten for deg!

Les mer

 

 

Åpen søknad

 

Er du nysgjerrig på karrieremulighetene i TRY? Vi tar gjerne en prat med både sultne talenter og erfarne fagspesialister. 

image