Annonsering

Annonsering handler om å synes. Våre rådgivere hjelper deg å treffe riktig målgruppe med tilpasset innhold på rett tidspunkt

TRY_nettside_11
TRY_nettside_09

Våre tjenester

 • Performance marketing

  Alle skal ikke utsettes for all markedsføring; performance marketing handler om å optimalisere markedsføringsaktivitetene slik at du treffer forbrukeren med et individuelt tilpasset budskap. Vi hjelper kunder med å legge opp performance marketing-kampanjer i mindre enheter, og sørger for presis måling av resultater.

 • Medieplanning og kjøp

  Hvor skal du kommunisere? Rett annonsering i riktig kanal er viktig for å oppnå det du vil.  Skreddersøm av kampanjeplaner tilpasset kundens målsettinger, målgrupper og kanalens egenskaper er avgjørende for rett effekt; i TRY utvikler vi planer som er tilpasset kundens målsetninger og målgrupper.

 • Dashboard og rapportering

  Bevisst bruk av tall og statistikk er avgjørende i arbeid med å nå ut med informasjon. Dashboard er kanskje den beste måten å presentere informasjon effektivt og forståelig. Rett bruk av informasjonen i dashboard gir det beste utgangspunkt for å bruke innsikten du sitter på, til å ta de rette avgjørelsene.

 • Search Engine Marketing

  Å synes er avgjørende i all kommunikasjon. Riktig bruk av søkemotormarkedsføring øker synligheten til et nettsted i søkemotorene ved å indeksere og kjøpe inn reklame, så vel som å optimalisere nettstedet. Våre eksperter på SEM er opptatt av å jobbe for at nettstedet ditt skal vises for riktig marked.

 • Sosiale medier

  Plattformer som Instagram, Facebook, Snapchat og LinkedIn gir gode muligheter for annonsering. Nå kan du nå nesten hvem som helst med et budskap, men det hjelper ikke med godt innhold om ingen får det med seg. Vi kan rådgi og anbefale distribusjonskanaler.

 • Display og programmatisk kjøp

  Det lønner seg ofte å bygge kjennskap og oppmerksomhet. Display og programmatisk kan gi god effekt for overordnet profilannonsering, men også som taktisk tilstedeværelse. Mulighetene er mange, og i TRY er vi opptatt av å finne løsninger som fungerer for deg, der displayannonsering og programmatisk kjøp er verktøy for best mulig synlighet.

 • Influenser markedsføring

  Influencer marketing handler om å bruke innflytelsesrike personer til å spre merkevarens budskap. Profilene er eksperter på sine kanaler og målgrupper. TRY bistår med det som kreves gjennom hele prosessen fra strategi til brief, booking og evaluering.