Annonsering

Annonsering handler om å synes. Våre rådgivere hjelper deg å treffe riktig målgruppe med tilpasset innhold på rett tidspunkt.

image
image

Våre tjenester

 • Mediestrategi

  En god mediestrategi handler om å gjøre data til innsikt som kan løse utfordringen(e) en merkevare står ovenfor. Vi hjelper deg med å føre din kunde inn i kjøpsreisen, og rådgir på kanal, innhold, kontekst og målgruppe for å skape et best mulig resultat og veivalg for din merkevare.

 • Performance marketing

  Performance marketing handler om å optimalisere markedsføringsaktiviteter slik at du treffer forbrukeren med et individuelt tilpasset budskap. Vi hjelper kunder med å legge opp performance marketing-kampanjer i mindre enheter, og sørger for presis måling av resultater.

 • Mediekjøp og -planning

  For å lykkes med annonsering, er det viktig at kampanjeplanene dine settes sammen i tråd med selskapets målsettinger og målgrupper. Det er også viktig at planene legges opp i henhold til de forskjellige kanalenes ulike egenskaper. I TRY skreddersyr vi planer for mediekjøp og -planning for kundene våre.

 • Dashboard og rapportering

  Bevisst bruk av tall og statistikk er avgjørende når du jobber for å få ut informasjon. Dashboard er et av de beste verktøyene for å presentere informasjon effektivt og forståelig. Rett bruk av informasjonen herfra gir deg et godt utgangspunkt for å ta gode avgjørelser.

 • Search Engine Marketing (SEM)

  Med riktig bruk av søkemotormarkedsføring (SEM), kan du øke synligheten til nettstedet ditt. SEM-ekspertene i TRY hjelper deg med optimalisering, indeksering og kjøp av reklame, slik at nettstedet ditt blir synlig i riktig marked.

 • Sosiale medier

  Med annonsering på Instagram, Facebook, Snapchat og LinkedIn kan du nå nesten hvem som helst, men det hjelper ikke med godt innhold om ikke målgruppen din får det med seg. I TRY har vi lang erfaring med annonsering på sosiale medier, og vi hjelper deg gjerne når du skal velge distribusjonskanaler for budskapet ditt.

  Les mer

 • Display og programmatisk

  Displayannonsering og programmatisk kjøp kan gi god effekt for overordnet profilannonsering, men det kan også være en taktisk form for tilstedeværelse. I TRY ser vi på displayannonsering og programmatisk kjøp som verktøy for å skaffe kundene våre best mulig synlighet, og vi er opptatt av å finne løsninger som passer for deg.

  Les mer

 • Influensermarkedsføring

  Influensermarkedsføring handler om å bruke innflytelsesrike personer til å spre merkevarens budskap i sine kanaler. TRY bistår med det som kreves gjennom hele prosessen, fra strategi til brief, booking og evaluering.

  Les mer

 • Gunnar Stensaker

  Gunnar Stensaker

  TRY Opt

  Daglig leder

 • Hanne Henriksen

  Hanne Henriksen

  TRY Opt

  Assisterende daglig leder