Annonsering

Annonsering handler om å synes. Våre rådgivere hjelper deg å treffe riktig målgruppe med tilpasset innhold på rett tidspunkt.

image
image

Våre tjenester

 • En god mediestrategi handler om å gjøre data til innsikt som kan løse utfordringen(e) en merkevare står ovenfor. Vi hjelper deg med å føre din kunde inn i kjøpsreisen, og rådgir på kanal, innhold, kontekst og målgruppe for å skape et best mulig resultat og veivalg for din merkevare.

 • Performance marketing handler om å optimalisere markedsføringsaktiviteter slik at du treffer forbrukeren med et individuelt tilpasset budskap. Vi hjelper kunder med å legge opp performance marketing-kampanjer i mindre enheter, og sørger for presis måling av resultater.

 • For å lykkes med annonsering, er det viktig at kampanjeplanene dine settes sammen i tråd med selskapets målsettinger og målgrupper. Det er også viktig at planene legges opp i henhold til de forskjellige kanalenes ulike egenskaper. I TRY skreddersyr vi planer for mediekjøp og -planning for kundene våre. 

   

 • Bevisst bruk av tall og statistikk er avgjørende når du jobber for å få ut informasjon. Dashboard er et av de beste verktøyene for å presentere informasjon effektivt og forståelig. Rett bruk av informasjonen herfra gir deg et godt utgangspunkt for å ta gode avgjørelser. 

   

 • Med riktig bruk av søkemotormarkedsføring (SEM), kan du øke synligheten til nettstedet ditt. SEM-ekspertene i TRY hjelper deg med optimalisering, indeksering og kjøp av reklame, slik at nettstedet ditt blir synlig i riktig marked. 

   

  Les mer
 • Med annonsering på Instagram, Facebook, Snapchat og LinkedIn kan du nå nesten hvem som helst, men det hjelper ikke med godt innhold om ikke målgruppen din får det med seg. I TRY har vi lang erfaring med annonsering på sosiale medier, og vi hjelper deg gjerne når du skal velge distribusjonskanaler for budskapet ditt. 

   

  Les mer
 • Displayannonsering og programmatisk kjøp kan gi god effekt for overordnet profilannonsering, men det kan også være en taktisk form for tilstedeværelse. I TRY ser vi på displayannonsering og programmatisk kjøp som verktøy for å skaffe kundene våre best mulig synlighet, og vi er opptatt av å finne løsninger som passer for deg.

  Les mer
 • Influensermarkedsføring handler om å bruke innflytelsesrike personer til å spre merkevarens budskap i sine kanaler. TRY bistår med det som kreves gjennom hele prosessen, fra strategi til brief, booking og evaluering.

  Les mer
 • "Marketing for Hire" hos TRY gir deg mulighet til å leie inn en markedsressurs i en justerbar stillingsprosent til faste dager i uken, i det tidsrommet du måtte ønske.

  Les mer

Annonsering Nøkkelpersoner

 • Gunnar Stensaker

  Gunnar Stensaker

  TRY Opt

  Daglig leder

 • Hanne Henriksen

  Hanne Henriksen

  TRY Opt

  Assisterende daglig leder