Flere innlegg på TikTok og Instagram med tilhørende kommentarer.

All you need to make it in music

  • Kunde LIMPI
  • Prosjekt All you need to make it in music
  • År 2023

Leveranse

Mediestrategi Sosiale medier Mediekjøp Innholdsproduksjon

LIMPI Music er en ettårig musikkutdanning på Lillehammer, anerkjent for sin tilknytning til musikkbransjen. De som søker seg inn på LIMPI er unge artister i startgropen av karrieren.

Kampanjen hadde som mål å få inn flere kvalifiserte søknader i år sammenlignet med fjorårets rekruttering. I tillegg skulle vi få inn flere søknader fra USA.

Skjermbilde 2023-10-20 kl. 11.57.58

Strategi og gjennomføring

Vi brukte en «Like barn leker best»-tilnærming og involverte nåværende studenter og alumni for å finne potensielle søkere. I tillegg til 1:1-intervjuer, bidro de med innhold til LIMPIs egne kanaler, og promoterte skolen på egne profiler i perioden. Vi valgte å bruke Instagram og TikTok som hovedkanaler basert på innsikt om at målgruppen 18-25 bruker mye tid her.

Basert på innholdet vi mottok, lagde vi retargetingpublikum av de som hadde sett filmene og engasjert seg, i tillegg til tvillingpublikum av de som har besøkt nettsiden og sett innholdet. Vi foretok også en søkeordsanalyse slik at vi kunne være hyperrelevante med Google ads under kategoriene Musikk og Musikkutdanning.

  • image

Resultater

Kampanjen bidro til å øke søkertallene til LIMPI Music med 110% sammenlignet med året før. I tillegg så vi en vekst på 264% søknader fra USA. Vi fikk bekreftet kvaliteten på søknader fra ledelsen etter at de hadde gjennomført søknadsprosessen. Hele 30% ble plukket ut og gikk videre i søknadsprosessen.

LIMPI beskriver selv at årets søkere var «av høy kvalitet sammenlignet med tidligere år fordi de hadde forkunnskaper og ferdigheter innen musikkproduksjon, låtskriving og vokalomfang».

Oppsummert fikk LIMPI velge fra øverste hylle.

Arbeider

Mye har skjedd siden 1998, og selv om vi har laget mange reklamefilmer så har vi laget veldig mye annet vi er stolte av også. Derfor har vi bygget et univers med arbeider du kan utforske.