TRY Dig

I TRY Dig utvikler, bygger og drifter vi digitale løsninger for kundene våre, med utgangspunkt i strategi, design og teknologi. Vi vet hvordan man bygger effektive løsninger med ny teknologi, og vi hjelper deg gjerne med å finne digitale hjelpemidler som dekker behovene dine på en optimal måte.

image
image

Våre tjenester

 • Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer
 • Gjennom medieanalyser, politiske analyser, dybdeintervjuer, fokusgrupper, interessentanalyser, omdømme- og målgruppeundersøkelser, hjelper vi deg med å finne ut hva målgruppen din vet og mener.

  Les mer
 • Med utgangspunkt i strategi, design og teknologi, skaper vi effektive digitale kundeopplevelser. Teamet vårt har lang erfaring med utvikling av nyskapende teknologiske løsninger, og kan gi deg råd om hvilken teknologi som er optimal for dine bruker- og forretningsbehov.

  Les mer
 • I TRY Dig er vi spesialister på digital handel. Vi skaper, drifter og markedsfører noen av Norges mest spennende merkevarer. Vi prioriterer brukeropplevelse og funksjonalitet, og ser teknologi og design som verktøy for å sette forretningsstrategien din ut i livet. Vi hjelper deg med å realisere eller forbedre dine digitale kundeopplevelser.

  Les mer
 • Tjenestedesign handler om å utvikle, planlegge og organisere tjenester. I TRY jobber vi på tvers av fagmiljøer for å levere korte, smidige og lønnsomme kundereiser, bygget på brukerinnsikt, forretningsforståelse og teknologi.

 • For å lage gode brukeropplevelser må brukeren alltid være i fokus. UX-designerne i TRY er spesialister på interaksjonsdesign, prototyping, innsiktsarbeid, SEO og rådgivning. Sammen lager vi enkle og intuitive tjenester for kundene våre.

 • Når man utvikler nettsider, er det viktig at de dekker både kunden og brukernes behov. Rådgiverne i TRY kan hjelpe deg med å velge riktig teknologi, bistå med prototyping, og skape løsninger som visualiserer informasjonen din på en interaktiv og tiltalende måte.

  Les mer
 • CRM står for Customer Relationship Management. På norsk kaller vi det kunderelasjonshåndtering. CRM er en samlebetegnelse for teknologien som flere og flere selskaper i dag bruker til å samhandle med nye og eksisterende kunder. På TRY-huset har vi et tett partnerskap med HubSpot, en av verdens ledende leverandører av CRM-plattformteknologi. Vi hjelper selskapet ditt med å få mest mulig ut av HubSpot, uansett om du akkurat har tatt det i bruk eller vil optimalisere løsningen du allerede har.

  Les mer
 • Med teknologi kan du fange oppmerksomheten til målgruppen din, dele informasjon, underholde og formidle kunnskap på helt nye måter. På TRY-huset holder vi oss alltid oppdatert på den siste utviklingen, og vi gir deg gjerne råd om hvordan du kan fortelle historier og gjøre inntrykk ved hjelp av ny teknologi.

 • Interaktive installasjoner er gode kommunikasjonsverktøy når du skal dekorere, dele informasjon, formidle kunnskap, eller underholde. De erfarne rådgiverne våre finner en løsning som passer for deg.

TRY Dig Nøkkelpersoner

 • Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  TRY Dig

  Daglig leder

 • Kaare Øystein Trædal

  Kaare Øystein Trædal

  TRY Dig

  CCO

 • Martin Jensen

  Martin Jensen

  TRY Dig

  CTO