Innsikt og analyse

Vi hjelper deg med å finne ut av hva målgruppen din vet eller mener. Medieanalyser, politiske analyser, dybdeintervjuer, fokusgrupper, interessentanalyser og omdømme- eller målgruppeundersøkelser er viktige verktøy å styre etter.

TRY_nettside_44
TRY_nettside_25

Våre tjenester

 • Digital helsesjekk

  Hva gjør du for å synes best mulig? Ved å gjennomføre en helsesjekk av dine digitale flater vil du få et helhetlig bilde av dagens tilstand. Vi hjelper deg med å avdekke mangler og muligheter, og kommer med anbefalinger, slik at du er rustet for best mulig synlighet.

 • Brukerinnsikt

  Hvordan skal du vite hva kundene dine vil ha, eller hva samfunnet mener, dersom du aldri har spurt? Brukerinnsikt handler om å benytte seg av verktøy og undersøkelser som gjør at du finner svar på viktige spørsmål du kan bruke som grunnlag for beslutninger.

 • Markedsundersøkelse

  Løser ideen din et problem og er noen villig til å betale for å få den løst?Vi hjelper oppdragsgivere med å sette markedsundersøkelser ut i livet, slik at de får avdekket hva som faktisk fungerer.

 • UX Innsikt

  UX handler om å forstå hva brukeren skal. For å være sikker på at tjenesten fungerer optimalt for brukeren bistår vi med UX-innsikt for å avdekke brukerens behov. Innsikten skal utfordre hypoteser, og svare på hvorfor og hvordan den digitale tjenesten skal utvikles.

 • Search Engine Optimization

  Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at innholdet ditt er synlig i søkemotorene. I forbindelse med SEO og innsikt, kan vi bruke ulike analyseverktøy for å finne verdifull informasjon om målgruppen og den generelle forbruker. Dette gjøres gjennom audits og andre sporingsverktøy.

Innsikt og analyse Nøkkelpersoner