Kommunikasjon og PR

Våre erfarne rådgivere har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv. Sammen gjør vi det enklere for deg å lykkes med strategisk samfunnskommunikasjon.

image
image

Våre tjenester

 • Strategisk kommunikasjon og rådgivning

  Rådgiverne i TRY har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon og rådgivning. Vi hjelper deg med utvikling av planer som gjør det enklere for selskapet ditt å nå kommunikasjonsmålene sine.

 • Leder- og endrings­kommunikasjon

  God leder- og endrings­kommunikasjon handler om å bruke erfaringsbaserte verktøy for å støtte ledere, ledergrupper og virksomheter gjennom omstillingsprosesser og employer branding. Vi bistår med å utvikle budskap og kommunikasjon for omstillings- og endringsprosesser, i både privat og offentlig sektor.

 • Samfunns- og myndighetskontakt

  Å utvikle strategier og formidle budskap som styrker omdømmet er viktig. Dialog med interessenter og premissleverandører er en del av dette arbeidet. Rådgiverne i TRY har bakgrunn fra riksdekkende politikk og næringsliv, og inngående kunnskap om beslutningsprosesser.

 • GDPR og personvern

  Bruk av personopplysninger krever god kjennskap til GDPR og personvern. I TRY har vi erfarne rådgivere som kan bistå innen områder som bruk av kundedata, informasjonskapsler, samtykkeløp og berettiget interesse.

 • Finansiell kommunikasjon

  Tillit og troverdighet er avgjørende for en virksomhet. TRY har inngående kunnskap om finansmarkeder og samfunnsliv, og bistår deg gjerne ved børsnoteringer, fusjoner og oppkjøp. Vi har også lang erfaring innen finansiell rapportering, investorrelasjoner, interessentanalyser og mediehåndtering.

 • Medietrening

  Vi tilbyr medietrening for både enkeltpersoner og grupper, og skreddersyr løsninger for hvert oppdrag. Medietreningen legger vekt på praktisk trening foran kamera eller i lydstudio, med reelle situasjoner og dilemmaer for deltakerne.

 • Krisekommunikasjon

  Gode forberedelser er en forutsetning for stødig krisehåndtering. Rådgiverne våre hjelper dere med realistiske øvelser og verktøy, slik at organisasjonen er forberedt hvis det skulle oppstå en krise.

 • Kundeorientert forretningsutvikling

  Trenger organisasjonen din flere bein å stå på? Rådgiverne i TRY har lang erfaring med forretningsutvikling, og kan hjelpe deg når du skal ta selskapet i en ny retning.

Kommunikasjon og PR Nøkkelpersoner

 • Sindre Beyer

  Sindre Beyer

  TRY Råd

  COO

 • Lene Vintervoll

  Lene Vintervoll

  TRY Innhold

  Leder Innhold