Design

Design er et stort begrep, og derfor har TRY en bred tilnærming til faget. Hos oss kan du få hjelp med alt du trenger, enten det er animasjon, 3D-illustrasjoner, motion design, UX og UI-design, profilering eller identitetsdesign.

image
image

Våre tjenester

 • Visuell identitet

  En ny eller fornyet visuell identitet kan sørge for at merkevaren din skiller seg ut på markedet, synliggjøre endringer, engasjere målgruppen og bidra til vekst. I TRY har vi lang erfaring med utvikling av visuelle identiteter, og vi tar alltid utgangspunkt i engasjerende historiefortelling og tydelige strategier.

 • Pakningsdesign

  Designerne våre har lang erfaring med utvikling av pakningsdesign, produktserier og konsepter for dagligvare og faghandel. Vi utvikler pakningsdesign som vinner kampen om oppmerksomheten i hylla, uansett om produktet står i en fysisk butikk eller selges på nett.

 • UX-design

  For å lage gode brukeropplevelser, må brukeren alltid være i fokus. UX-designerne i TRY er spesialister på interaksjonsdesign, prototyping, innsiktsarbeid, SEO og rådgivning. Sammen lager vi enkle og intuitive tjenester for kundene våre.

 • Illustrasjon

  Illustrasjoner er viktige virkemidler innen visuell kommunikasjon. Når du skal vise hva en virksomhet gjør, eller forklare en sammenheng, kan skreddersydde illustrasjoner forenkle budskapet ditt og gjøre det mer spennende.

 • Motion design

  Levende grafikk gjør det enklere å fange oppmerksomheten til et utålmodig publikum. Derfor er motion design et effektivt virkemiddel i visuell historieformidling. TRY har flere erfarne motion designere, og vi hjelper deg gjerne med små og store prosjekter.

 • Merkevare- og designstrategi

  Oppfattelsen av et selskap formes av historien som fortelles om det. Med en tydelig merkevarestrategi definerer du hvordan du skal fremstå og oppleves, slik at målgruppen alltid kjenner igjen historien om selskapet, i alle kanaler og flater.

 • Lyddesign

  Lyddesign og musikk påvirker opplevelsen vår av film og animasjon. Derfor har TRY et eget fagmiljø for lyd og et eget lydstudio. Lyddesigneren vår har lang erfaring fra lydproduksjon for reklamefilm, animasjon og spill, og leverer komplette lydbilder til alle typer film for kundene våre. Lydmiljøet i TRY har solid musikkforståelse, teknisk innsikt og et utpreget øre for detaljer.

 • Tjenestedesign

  Tjenestedesign handler om å utvikle, planlegge og organisere tjenester. I TRY jobber vi på tvers av fagmiljøer for å levere korte, smidige og lønnsomme kundereiser, bygget på brukerinnsikt, forretningsforståelse og teknologi.

 • Omgivelsesdesign

  Alle flatene rundt oss kommuniserer. Omgivelsene våre er derfor en viktig arena for kommunikasjon og formidling. Ved hjelp av farger, materialer, interaktive løsninger, lys og lyd, skaper vi rom som reflekterer merkevaren din.

 • Fontutvikling

  I dagens marked spiller typografi en stadig større rolle, og med riktig font får merkevaren din egenart og et konsekvent visuelt uttrykk. I TRY utvikler vi fonter som oppfyller alle tekniske og funksjonelle krav, i tråd med gjeldende identitet og strategi.

Design Nøkkelpersoner

 • Tonje Jæger

  Tonje Jæger

  TRY Design

  Leder

 • Christian Braathen

  Christian Braathen

  TRY Apt

  Daglig leder

 • Kaare Øystein Trædal

  Kaare Øystein Trædal

  TRY Dig

  CCO