Design

Design inkluderer mye! Hos oss har vi en bred tilnærming til faget, her er også animatører, 3D-artister, motion design, UX og UI-design, i tillegg til profilering– og identitetsdesignere. I TRY er vi opptatt av at kreativt håndverk og jobber på tvers av disipliner for å utfordre grensene funksjonelt og visuelt for ønsket effekt og konvertering.

TRY_nettside_31
TRY_nettside_39

Våre tjenester

 • Visuell identitet

  En ny eller fornyet visuell identitet kan sørge for at merkevaren skiller seg ut på markedet, synliggjøre endringer, skape stolthet, engasjere målgruppen og bidra til vekst. Vi utvikler visuelle identiteter med utgangspunkt i en tydelig strategi og engasjerende historiefortelling.

 • Pakningsdesign

  Våre designere har lang erfaring med å utvikle pakningsdesign, produktserier og konsepter for dagligvare og faghandel. Vi utvikler pakningsdesign som vinner kampen om oppmerksomheten i hylla - uansett om produktet befinner seg i en fysisk butikk eller på nett.

 • UX-design

  For en god brukeropplevelse må brukeren være i fokus ved utforming eller forbedring av digitale løsninger. Sluttbrukeren skal treffes med en enkelt og intiutiv tjeneste, og vi kan bistå med interaksjonsdesign, prototyping, innsiktsarbeid, SEO-optimalisering og rådgivning.

 • Illustrasjon

  Illustrasjoner er viktige virkemidler innen visuell kommunikasjon. Når du skal formidle hva en virksomhet er, hvordan noe fungerer eller henger sammen kan det bidra til å forenkle eller gjøre et budskap mer spennende. Spesielt med originale og skreddersydde illustrasjoner.

 • Motion Design

  Motion design kan være et effektivt virkemiddel til god visuell historieformidling. Levende grafikk bidrar til å fange oppmerksomheten til et utålmodig publikum, og kan øke engasjement ved å skille seg ut blant andre annonser eller nettsider.

 • Merkevare– og designstrategi

  Måten folk ser, oppfatter og forstår et selskap handler mye om historien som fortelles. En tydelig strategi definerer hvordan du skal fremstå og oppleves, så målgruppene kjenner igjen historien om selskapet i alle kanaler og flater.

 • Lyddesign

  Lyd kan være et effektivt virkemiddel til å binde et budskap sammen. Denne må jeg ha bistand til, er dette radio, film, alt? Med eget in-house lydstudio skaper våre dyktige lyddesignere komplette lydbilder til alle typer filmer.

 • Tjenestedesign

  Tjenestedesign handler om å utvikle, planlegge og organisere tjenester, og vi bruker relevant innsikt, strategiske prosesser og kreativ-kraft på tvers av disipliner. Ofte handler det om å lage korte, smidige og lønnsomme kundereiser basert på bruker, forretning og teknologi.

 • Omgivelsesdesign

  Alle flater som omgir deg kommuniserer. Omgivelser er derfor en viktig arena for å fortelle hvem man er, hva man driver med og hvordan. Ved hjelp av farger, materialer, interaktive løsninger, lys eller lyd skaper vi rom som reflekterer merkevaren, informerer og inspirerer både ansatte og besøkende.

 • Fontutvikling

  I dagens virkelighet spiller typografi en stadig større rolle. Rett font bidrar til at merkevaren fremstår konsekvent, med egenart, i tråd med gjeldende identitet og strategi og sikrer at du oppfyller tekniske og funksjonelle krav.

Design Nøkkelpersoner