Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder gjennom bilder, film, lyd og tekst av høy kvalitet. I TRY produserer vi innhold som virker.

image
image

Våre tjenester

 • Inbound marketing er en effektiv metodikk for digital markedsføring, utviklet av TRY-samarbeidspartneren HubSpot. Med denne bygger man langsiktige kundeforhold ved hjelp av innhold som svarer på problemer kundene har, eller ting de lurer på. TRY er HubSpot-spesialister, og vi kan hjelpe deg med alt fra programvare til strategi.

 • I TRY jobber det innholdsprodusenter med lang erfaring fra både journalistikk og digital markedsføring. Vi kan hjelpe deg med planlegging og produksjon av all slags tekst, fra kronikker til årsrapporter og digitale kampanjer.

 • I TRY har vi et stort og erfarent fagmiljø for film og fotografi. Vi løser store og små oppdrag for kundene våre, og hjelper deg gjerne når du skal sette ideene dine ut i livet.

 • Vil du formidle budskapet ditt på en engasjerende og enkel måte? Animasjon og motion design kan være løsningen. I TRY har vi et bredt kreativt fagmiljø innen 2D- og 3D-animasjon, og lang erfaring med strategisk bruk av levende grafikk.

 • Podkast er et effektivt format når du vil nå målgruppen din. Du kan også bruke podkast internt i organisasjonen, for eksempel i forbindelse med opplæring av nye ansatte. I TRY har vi et eget studio, og vi kan hjelpe deg med utvikling og produksjon av alt fra podkaster til reklamesnutter.

  Les mer
 • Vi skaper innhold basert på hva målgruppen er interessert i. Med våre SEO-spesialister er du sikker på at innholdet treffer relevante målgrupper når de søker informasjon i søkemotorer som Google og Bing.  

  Les mer

Innholdsmarkedsføring Nøkkelpersoner

 • Bente Stray

  Bente Stray

  TRY Råd

  Prosjektleder