Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder ved å produsere innhold av høy kvalitet enten det er tekst, bilder, film eller lyd som podkast.

TRY_nettside_30
TRY_nettside_16

Våre tjenester

 • Inbound marketing

  Inbound marketing innebærer strategien bak en vellykket kundereise, og handler om å skape gode langsiktige relasjoner med godt innhold. Metodikken er laget av HubSpot og programvaren deres gjør det enklere å gjennomføre strategien kostnadseffektivt og i praksis.

 • Tekstproduksjon

  Det er viktig å tenkte på hva man ønsker å kommunisere, hvilken posisjon i markedet man vil ta og hvem man skal nå med budskapet sitt. Vi har lang erfaring med å utvikle en overordnet historie og innholdsstrategi tilpasset alle kanaler og flater.

 • Foto og Film

  Foto og film er effektive virkemidler til god visuell historieformidling. Levende bilder bidrar til å fange oppmerksomheten til et utålmodig publikum, og kan øke engasjement ved å skille seg ut blant andre annonser.

 • Animasjon

  Animasjon og motion design kan bidra til å forenkle og formidle et budskap. Levende grafikk og bilder vekker følelser, skaper engasjement og vi har spesialister innen en rekke ulike teknikker innen 2D- og 3D-animasjon som sørger for kreativ og strategisk forankring.

 • Podkast

  Podkast kan være et viktig virkemiddel for å formidle et budskap. Enten eksternt eller internt som en del av opplæring og onboarding i organisasjoner. Vi kan skreddersy og produsere alt av podkastinnhold, reklamesnutter og komplette podkastepisoder.

 • SEO

  Er du synlig på nett? Det holder ikke bare å være på nett, du må også sørge for at rette målgruppene ser deg. Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at innholdet ditt synes, slik at du synes i søkemotorene.

Innholdsmarkedsføring Nøkkelpersoner