Podcastproduksjon

TRY har podcaststudio midt i Oslo sentrum og tilbyr både rådgivning, konseptutvikling og markedsføring i tillegg til innspilling av podcast.

image
image

Hvorfor lage podcast?

Podcast fortsetter å være et innholdsformat som fenger, spesielt blant yngre. 48 prosent av lyttere mellom 20 og 39 år svarer at de hører på podcast hver eneste uke. Sju av ti sier dessuten at gratisinnhold er viktig i valg av podcast, så her er det muligheter!


Podcast er et format med stort kreativt spillerom, hvor du kommer tett på lytteren med uavbrutt oppmerksomhet over lang tid. Det gir enorme muligheter til å slippe lytteren nærmere innpå og bygge sterke relasjoner og assosiasjoner til merkevaren deres.


Men for å lykkes må podcasten følge et tydelig konsept og holde høy kvalitet i både lyd og manus. Dette gir god og målrettet innholdsmarkedsføring.

 

 

Hva kan vi produsere?


I vårt podcaststudio midt i Oslo sentrum kan dere blant annet få produsert hele podcaster, enkeltepisoder, miniserier, podcastannonser, radioreklamer og voice til film.


Podcast har dessuten en rekke bruksområder, inkludert employer branding, posisjonering, onboarding, omdømmebygging eller internpodcast for å nå egne ansatte.

 

90 %

Andelen av podcastlyttere i Norge som sier at de alltid hører hele episoden.  

Podkast gir uovertruffen oppmerksomhet. 

image

46 %

Andelen av podcastlyttere som sier at de foretrekker podcast med video.  

Vi tilbyr flerkameraproduksjon i studioet vårt.  

 

 

Hvorfor TRY?


Vi er ikke bare et lydstudio. I TRY finner du alt på ett sted, hos det som har blitt kåret til Norges beste byrå 20 år på rad. Det betyr at du får ekspertise i alle ledd til å hjelpe deg med å gå fra idé til ferdig produksjon.


Rådgiverne og innholdsekspertene våre gjør analyser, kobler sammen strategi og kreativitet og sørger for at dere når riktig målgruppe med riktig budskap. 


Vi har tekst-, film- og lydprodusenter som kan produsere alt som hører med til en podcast- eller spotproduksjon, og vi har regissører og redaktører som sikrer kvalitet i alle ledd.


Konseptutviklere skaper ideene som skiller seg ut og gir podcasten et navn som fester seg hos lytterne.


Prosjektlederne våre sørger for at alt går på skinner fra start til slutt. 

image

Markedsføringsspesialister sørger for at podcasten finner sitt publikum, og at lydspottene treffer akkurat de målgruppene de skal. 


Våre grafiske designere kan lage podcastcover, lyddesignerne våre kan skape lydlogo, podcastintro og hele lydidentiteter, og utviklerne våre kan lage landingssider.


Det er ikke sikkert dere trenger alt dette, men i TRY har dere alltid muligheten.


Hvis dere trenger hjelp til å ta i bruk podcast, eller bare ønsker å leie podcaststudioet, ta kontakt med oss!  

image