TRY Opt

TRY Opt er et fullservice medie-, performance- og produksjonsbyrå. Vi jobber med strategi, innsikt og analyse, innholdsproduksjon og mediekjøp, på tvers av digitale og tradisjonelle kanaler. Sammen hjelper vi deg med alt fra idéutvikling til strategi, produksjon og distribusjon.

image
image

Våre tjenester

 • Strategi

  Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Annonsering

  I TRY har vi lang erfaring med planlegging og kjøp av medieplasseringer. Rådgiverne våre har full oversikt over alle kanaler, fra kino, TV og radio, til display-, programmatisk- og kontekstuell annonsering, sosiale medier, betalte søk og influencer-marketing. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

  Les mer

 • Film og animasjon

  Når du skal få mest mulig ut av en videoproduksjon, gjelder det å vite hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. I TRY har vi et eget fullservice produksjonsselskap, som mestrer alle ulike sjangere og formspråk. Sammen produserer vi filmer som treffer målgruppen, for ulike formater og flater.

  Les mer

TRY Opt Nøkkelpersoner

 • Gunnar Stensaker

  Gunnar Stensaker

  TRY Opt

  Daglig leder

 • Hanne Henriksen

  Hanne Henriksen

  TRY Opt

  Assisterende daglig leder

 • Jannicke Platou

  Jannicke Platou

  TRY Film

  Leder