TRY Opt

TRY Opt er et fullservice medie-, performance og produksjonsbyrå. Vi jobber med strategi, innsikt og analyse, samt nytenkende innholdsproduksjon og mediekjøp på tvers av digitale og tradisjonelle kanaler. Som en del av TRY-huset evner vi å skape en kortere vei fra idé, strategi og utvikling til produksjon og distribusjon.

TRY_nettside_60
TRY_nettside_01

Våre tjenester

 • Strategi

  Hvordan kommer du dit du vil? Strategi handler om å finne retning og mål for hvor man skal. På bakgrunn av analyser, anbefaler vi konkrete tiltak i samsvar med forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Annonsering

  Vi planlegger og kjøper medieplasseringer. Alt fra massekommunikasjon til målrettet markedsføring i alle digitale og tradisjonelle kanaler: TV, online video, display/programmatisk/kontekstuelt, sosiale medier, betalt søk, radio, kino, OOH, print, kundeavis, influencer marketing, m.fl

  Les mer

 • Film og animasjon

  For å få mest mulig ut av en video gjelder det å ha kunnskap og innsikt i hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. Vi har et fullverdig produksjonsselskap som mestrer ulike sjangere og formspråk, og vi produserer film som fungerer i ulike formater og flater.

  Les mer