TRY Opt

TRY Opt er et fullservice medie-, performance- og produksjonsbyrå. Vi jobber med strategi, innsikt og analyse, innholdsproduksjon og mediekjøp, på tvers av digitale og tradisjonelle kanaler. Sammen hjelper vi deg med alt fra idéutvikling til strategi, produksjon og distribusjon.

image
image

Våre tjenester

 • Mediestrategi

  En god mediestrategi handler om å gjøre data til innsikt som kan løse utfordringen(e) en merkevare står ovenfor. Vi hjelper deg med å føre din kunde inn i kjøpsreisen, og rådgir på kanal, innhold, kontekst og målgruppe for å skape et best mulig resultat og veivalg for din merkevare.

 • Mediekjøp og -planning

  For å lykkes med annonsering, er det viktig at kampanjeplanene dine settes sammen i tråd med selskapets målsettinger og målgrupper. Det er også viktig at planene legges opp i henhold til de forskjellige kanalenes ulike egenskaper. I TRY skreddersyr vi planer for mediekjøp og -planning for kundene våre.

 • Film og animasjon

  Når du skal få mest mulig ut av en videoproduksjon, gjelder det å vite hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. I TRY har vi et eget fullservice produksjonsselskap, som mestrer alle ulike sjangere og formspråk. Sammen produserer vi filmer som treffer målgruppen, for ulike formater og flater.

  Les mer

 • Display og programmatisk

  Displayannonsering og programmatisk kjøp kan gi god effekt for overordnet profilannonsering, men det kan også være en taktisk form for tilstedeværelse. I TRY ser vi på displayannonsering og programmatisk kjøp som verktøy for å skaffe kundene våre best mulig synlighet, og vi er opptatt av å finne løsninger som passer for deg.

  Les mer

 • Sosiale medier

  Med annonsering på Instagram, Facebook, Snapchat og LinkedIn kan du nå nesten hvem som helst, men det hjelper ikke med godt innhold om ikke målgruppen din får det med seg. I TRY har vi lang erfaring med annonsering på sosiale medier, og vi hjelper deg gjerne når du skal velge distribusjonskanaler for budskapet ditt.

  Les mer

 • Search Engine Marketing (SEM)

  Med riktig bruk av søkemotormarkedsføring (SEM), kan du øke synligheten til nettstedet ditt. SEM-ekspertene i TRY hjelper deg med optimalisering, indeksering og kjøp av reklame, slik at nettstedet ditt blir synlig i riktig marked.

 • Strategi

  Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Annonsering

  I TRY har vi lang erfaring med planlegging og kjøp av medieplasseringer. Rådgiverne våre har full oversikt over alle kanaler, fra kino, TV og radio, til display-, programmatisk- og kontekstuell annonsering, sosiale medier, betalte søk og influencer-marketing. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

  Les mer

TRY Opt Nøkkelpersoner

 • Gunnar Stensaker

  Gunnar Stensaker

  TRY Opt

  Daglig leder

 • Hanne Henriksen

  Hanne Henriksen

  TRY Opt

  Assisterende daglig leder

 • Jannicke Platou

  Jannicke Platou

  TRY Film

  Leder