Film og animasjon

Når du skal få mest mulig ut av en videoproduksjon, gjelder det å vite hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. I TRY har vi et fullservice produksjonsselskap som mestrer alle ulike sjangere og formspråk. Sammen produserer vi filmer som treffer målgruppen, i alle slags formater og flater.

image
image

Våre tjenester

 • Levende grafikk og animasjon gjør det enklere å fange oppmerksomheten til et utålmodig publikum. Derfor er motion design et effektivt virkemiddel i visuell historieformidling. TRY har flere erfarne motion designere, animatører og 3D-artister, og vi hjelper deg gjerne med små og store prosjekter.

  Besøk vår Behance-side og se jobber vi er stolte av
 • Visuelle effekter (VFX) skaper fotorealistiske illusjoner ved å sette sammen 3D-animerte elementer og ekte videoklipp. 3D- og VFX-artistene i TRY har lang erfaring med produksjon av fotorealistiske og stiliserte utrykk, avanserte effekter og simuleringer.

 • Film er et virkningsfullt medium, og alle sjangre og formspråk har sin verdi. Ikke alle filmer skal gå på tv og kino, og i TRY er vi opptatt av å lage filmer som fungerer i ulike formater og flater. Vi hjelper deg med å lage en film som gjør jobben.

 • Lyddesign og musikk påvirker opplevelsen vår av film og animasjon. Derfor har TRY et eget fagmiljø for lyd og et eget lydstudio. Lyddesigneren vår har lang erfaring fra lydproduksjon for reklamefilm, animasjon og spill, og leverer komplette lydbilder til alle typer film for kundene våre. Lydmiljøet i TRY har solid musikkforståelse, teknisk innsikt og et utpreget øre for detaljer.

 • En animert forklaringsfilm kan være et effektivt format når du skal kommunisere komplekse budskap. Med skreddersydd animasjon blir det enklere å forklare tematikken på en enkel og tydelig måte. I TRY lager vi forklaringsfilmer i tverrfaglige team, bestående av grafiske designere, illustratører og eksperter på typografi.

 • Bevegelse er en faktor som kan understøtte merkevareidentitet i videoinnhold og på interaktive flater. Med et godt motion-system får bevegelsene til alle animerte elementer en konsistent og gjenkjennelig karakter. Denne gjenkjenneligheten bidrar til et mer profesjonelt og tillitsvekkende uttrykk, og gir seeren en sterkere følelse av hvem avsenderen er.

 • I TV-show, events og serier benyttes tittelsekvenser for å sy innholdet sammen i ett uttrykk. TRY utvikler konsepter som underbygger det tematiske i historiefortellingen, og skaper unike uttrykk gjennom design, typografi, musikk og animasjon.

Film og animasjon Nøkkelpersoner

 • Gunnar Stensaker

  Gunnar Stensaker

  TRY Opt

  Daglig leder

 • Jannicke Platou

  Jannicke Platou

  TRY Film

  Leder