Film og animasjon

For å få mest mulig ut av en video gjelder det å ha kunnskap og innsikt i hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. Vi har et fullverdig produksjonsselskap som mestrer ulike sjangere og formspråk, og vi produserer film som fungerer i ulike formater og flater. 

TRY_nettside_35
TRY_nettside_16

Våre tjenester

 • Motion og animasjon

  Motion design kan være et effektivt virkemiddel til god visuell historieformidling. Levende grafikk og animasjon bidrar til å fange oppmerksomheten til et utålmodig publikum, og våre motion designere, animatører og 3D-artister og produsenter har bred erfaring

 • 3D / VFX

  VFX er ofte satt sammen av flere elementer som 3D animasjon og ekte filmklipp som blir til en fotorealistisk illusjon. 3D- og VFX-artistene våre skaper både fotorealistiske og stiliserte uttrykk, i tillegg til avanserte effekter og simuleringer.

 • Filmproduksjon for TV og digitale flater

  Film er et sterkt medium, og alle sjangre og formspråk har sin verdi. Ikke alle filmer skal gå på tv og kino, og i TRY er vi opptatt av å lage filmer som fungerer i ulike formater og flater. Vi hjelper deg med å lage en film som gjør jobben.

 • Lyddesign og musikk

  Vår lyddesigner har lang erfaring med lydproduksjon for reklamefilm, animasjon og spill. Fra vårt eget lydstudio skaper vi komplette lydbilder til alle typer film, og hever enhver produksjon med musikkforståelse, tekniske innsikt og detaljfokus. Lyddesign og musikk spiller en viktig rolle i hvordan vi opplever film og animasjon.

 • Forklaringsfilm

  Når målet er å kommunisere komplekse budskap kan animerte forklaringsfilmer være et godt valg for å forklare tematikken på en enkel og tydelig måte. Dette løser vi ofte med en kombinasjon av grafisk design, illustrasjon og tyografi.

 • Motion branding

  I videoinnhold og på interaktive flater er også bevegelse en viktig faktor for å understøtte identiteten, et godt motion-system gir selve bevegelsen på alle animerte elementer en konsistent og gjenkjennelig karakter. Dette bidrar til et mer profesjonelt og tillitsvekkende uttrykk, og gir seeren en sterkere følelse av hvem avsender er.

 • Tittelsekvens

  I TV-show, eventer og serier benyttes tittelsekvenser for å sy innholdet sammen i ett uttrykk. Vi utvikler konsepter som underbygger det tematiske i historiefortellingen, og skaper unike uttrykk gjennom design, typografi, musikk og animasjon.

Film og animasjon Nøkkelpersoner