TRY Motion stuper inn i 2024 med ny showreel

 • Kunde TRY Motion
 • Prosjekt Showreel
 • År 2023

Det Emmy-prisvinnende motion studioet TRY Motion lanserer sin nye showreel for 2023. Reelen reflekterer de siste tre årene av prosjekter som kombinerer design, animasjon, teknologi og live action.

— Denne reelen viser noe av det vi er mest stolt av å ha jobbet med de siste tre årene og indikerer den kreative retningen vår inn i 2024.

Nylig har TRY Motion jobbet med flere ambisiøse prosjekter og anerkjente merkevarer, for det meste innen motion branding og titteldesign.

Samtidig som de har jobbet med felles kunder og prosjekter i TRY har de i løpet av de seneste årene også samarbeidet med en håndfull andre anerkjente merkevarer og studioer. En av disse resulterte i den prestisjetunge Emmy-prisen i år.

Interessert i motion design og animasjon?

Kontakt oss her

— Dette året har vært fantastisk med tanke på priser og anerkjennelse for oss. Arbeidet vi gjorde sammen med Room608 og de andre samarbeidspartnerne for «A Trip to Infinity» på Netflix, står som et eksempel på typen arbeid vi ønsker å gjøre mer av fremover. Vi sees i 2024!

 

Kontaktpersoner

 • Jannicke Platou

  Jannicke Platou

  TRY Film

  Leder

 • Johanne Bull Lund

  Johanne Bull Lund

  TRY Motion

  Motion-produsent

Arbeider

Mye har skjedd siden 1998, og selv om vi har laget mange reklamefilmer så har vi laget veldig mye annet vi er stolte av også. Derfor har vi bygget et univers med arbeider du kan utforske.