TRY Trondheim

TRY har hatt lokalkontor i Trondheim siden høsten 2022, og i Midt-Norge jobber vi med kommunikasjonsoppdrag for kunder i både offentlig og privat sektor. I TRY skreddersyr vi team med riktig kompetanse som passer til den oppgaven vi skal løse, enten vi skal nå et internt, lokalt, nasjonalt eller internasjonalt publikum. Slik skaper vi helhetlig kommunikasjon med gode resultater.

image
image

Tjenester

 • Kommunikasjon og PR

  De erfarne rådgiverne våre har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv. Sammen sørger vi for at du lykkes med strategisk samfunnskommunikasjon.

  Les mer

 • Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder gjennom innhold av høy kvalitet, enten det er tekst, bilder, film eller podkast. Med analyser, innsikt og spisskompetanse på alle flater, utvikler vi effektive innholdsstrategier for kundene våre.

  Les mer

 • Strategi

  Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Teknologi

  Med utgangspunkt i strategi, design og teknologi, skaper vi effektive digitale kundeopplevelser. Teamet vårt har lang erfaring med utvikling av nyskapende teknologiske løsninger, og kan gi deg råd om hvilken teknologi som er optimal for dine bruker- og forretningsbehov.

  Les mer

 • Design

  Design er et stort begrep, derfor har TRY en bred tilnærming til faget. Hos oss kan du få hjelp med alt du trenger, enten det er animasjon, 3D-illustrasjoner, motion design, UX og UI-design, profilering eller identitetsdesign.

  Les mer

 • Reklame

  Reklame har kun ett mål: Den skal virke. Siden 1998 har våre kreatører, formgivere, konsulenter og prosjektledere utviklet noen av Norges mest folkekjære kampanjer for kundene våre, med kommunikasjon som engasjerer og berører.

  Les mer

 • Annonsering

  I TRY har vi lang erfaring med planlegging og kjøp av medieplasseringer. Rådgiverne våre har full oversikt over alle kanaler, fra kino, TV og radio, til display-, programmatisk- og kontekstuell annonsering, sosiale medier, betalte søk og influencer-marketing. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

  Les mer

 • Film og animasjon

  Når du skal få mest mulig ut av en videoproduksjon, gjelder det å vite hva målgruppen din vil se og hva som engasjerer. I TRY har vi et eget fullservice produksjonsselskap som mestrer alle ulike sjangere og formspråk. Sammen produserer vi filmer som treffer målgruppen, for ulike formater og flater.

  Les mer

TRY Trondheim Nøkkelpersoner

 • Kristin Norli

  Kristin Norli

  TRY Råd

  Rådgiver