TRY Bergen

TRY etablerte kontor i Bergen i 2020, som første lokasjon utenfor Oslo. TRY er medeier og samlokalisert med Netlife Bergen. Sammen leverer vi fullservice tjenester innenfor kommunikasjon og PR, innholdsmarkedsføring, design, annonsering, digital tjenesteutvikling med mer. I dag teller vi totalt 30 hyggelige mennesker. Kom gjerne innom oss for en prat.

TRY_nettside_07
TRY_nettside_50

Innsikt og analyse

 • Innsikt og analyse

  Vi hjelper deg med å finne ut av hva målgruppen din vet eller mener. Medieanalyser, politiske analyser, dybdeintervjuer, fokusgrupper, interessentanalyser og omdømme- eller målgruppeundersøkelser er viktige verktøy å styre etter.

  Les mer

 • Strategi

  Hvordan kommer du dit du vil? Strategi handler om å finne retning og mål for hvor man skal. På bakgrunn av analyser, anbefaler vi konkrete tiltak i samsvar med forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Kommunikasjon og PR

  Våre erfarne rådgivere har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv og hjelper deg med å finne ut av hvordan du kan lykkes med strategisk samfunnskommunikasjon.

  Les mer

 • Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder ved å produsere innhold av høy kvalitet enten det er tekst, bilder, film eller lyd som podkast. Vi bruker innsikt og analyse til å utvikle en overordnet historie og en tydelig strategi for å tilpasset innholdet til alle flater.

  Les mer

 • Design

  Design inkluderer mye! Hos oss har vi en bred tilnærming til faget, her er også animatører, 3D-artister, motion design, UX og UI-design, i tillegg til merkevare– og identitetsdesignere. I TRY er vi opptatt av at kreativt håndverk og jobber på tvers av disipliner for å utfordre grensene funksjonelt og visuelt for ønsket effekt og konvertering.

  Les mer

 • Teknologi

  Vi brenner for å skape gode digitale kundeopplevelser basert på strategi, design og ikke minst teknologi. Vårt team har god kompetanse med løsninger som pusher teknologiske grenser, og kan gi råd om valg av teknologi som er optimal for bruker– og forretningsbehov.

  Les mer

 • Annonsering

  Vi planlegger og kjøper medieplasseringer. Alt fra massekommunikasjon til målrettet markedsføring i alle digitale og tradisjonelle kanaler: TV, online video, display/programmatisk/kontekstuelt, sosiale medier, betalt søk, radio, kino, OOH, print, kundeavis, influencer marketing, m.fl.

  Les mer

TRY Bergen Nøkkelpersoner