TRY Bergen

I 2020 etablerte vi TRY Bergen, TRYs første avdeling utenfor Oslo. Her deler vi kontor med design- og teknologiselskapet Tre. Sammen leverer vi tjenester innen kommunikasjon og PR, innholdsmarkedsføring, design og digital tjenesteutvikling.

image
image

Tjenester

 • Innsikt og analyse

  Gjennom medieanalyser, politiske analyser, dybdeintervjuer, fokusgrupper, interessentanalyser, omdømme- og målgruppeundersøkelser, hjelper vi deg med å finne ut hva målgruppen din vet og mener.

  Les mer

 • Strategi

  Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Kommunikasjon og PR

  De erfarne rådgiverne våre har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv. Sammen sørger vi for at du lykkes med strategisk samfunnskommunikasjon.

  Les mer

 • Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder gjennom innhold av høy kvalitet, enten det er tekst, bilder, film eller podkast. Med analyser, innsikt og spisskompetanse på alle flater, utvikler vi effektive innholdsstrategier for kundene våre.

  Les mer

 • Design

  I TRY jobber det animatører, 3D-artister, motion designere, UX- og UI-designere, merkevare- og identitetsdesignere. I TRY er vi opptatt av det kreative håndverket, derfor jobber vi alltid på tvers av disipliner, slik at vi kan utfordre faglige grenser, oppnå ønsket effekt og tilrettelegge for konvertering.

  Les mer

 • Teknologi

  Med utgangspunkt i strategi, design og teknologi, skaper vi effektive digitale kundeopplevelser. Teamet vårt har lang erfaring med utvikling av nyskapende teknologiske løsninger, og kan gi deg råd om hvilken teknologi som er optimal for dine bruker- og forretningsbehov.

  Les mer

 • Annonsering

  I TRY har vi lang erfaring med planlegging og kjøp av medieplasseringer. Rådgiverne våre har full oversikt over alle kanaler, fra kino, TV og radio, til display-, programmatisk- og kontekstuell annonsering, sosiale medier, betalte søk og influencer-marketing. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

  Les mer

TRY Bergen Nøkkelpersoner

 • Synnøve Vindheim Svardal

  Synnøve Vindheim Svardal

  TRY Råd

  Seniorrådgiver, Bergen

 • Elisabeth Ancher Elboth

  Elisabeth Ancher Elboth

  TRY Dig

  Senior Designer & Kundeansvarlig