TRY Larvik

TRYs Larvik-kontor leverer tjenester innen kommunikasjon og PR, innholdsmarkedsføring, søkemotoroptimalisering og annonsering. Her er vi tett på næringslivet i Vestfold og Grenland, samtidig som kundene våre kan dra nytte av hele TRY-husets ekspertise. Du finner oss på Colab Larvik.

image
image

Tjenester

 • Kommunikasjon og PR

  De erfarne rådgiverne våre har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv. Sammen sørger vi for at du lykkes med strategisk samfunnskommunikasjon.

  Les mer

 • Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder gjennom innhold av høy kvalitet, enten det er tekst, bilder, film eller podkast. Med analyser, innsikt og spisskompetanse på alle flater, utvikler vi effektive innholdsstrategier for kundene våre.

  Les mer

 • Strategi

  Strategiutvikling handler om å sette seg et mål, for så å legge en plan for å nå det. Rådgiverne våre hjelper deg med planlegging av konkrete tiltak for å lykkes, i samsvar med selskapets forretningsmål og verdier.

  Les mer

 • Annonsering

  I TRY har vi lang erfaring med planlegging og kjøp av medieplasseringer. Rådgiverne våre har full oversikt over alle kanaler, fra kino, TV og radio, til display-, programmatisk- og kontekstuell annonsering, sosiale medier, betalte søk og influencer-marketing. Vi kan hjelpe deg med både massekommunikasjon og målrettet markedsføring, uavhengig av flate.

  Les mer

 • Performance marketing

  Performance marketing handler om å optimalisere markedsføringsaktiviteter slik at du treffer forbrukeren med et individuelt tilpasset budskap. Vi hjelper kunder med å legge opp performance marketing-kampanjer i mindre enheter, og sørger for presis måling av resultater.

 • SEO

  Det holder ikke å bare være på nett, du må også sørge for at målgruppene dine ser deg. SEO-rådgiverne våre kan tilrettelegge og optimalisere innholdet på siden din, slik at du synes bedre i søkemotorer som Google.

TRY Larvik Nøkkelpersoner

 • Signe Steinnes Fevik

  Signe Steinnes Fevik

  TRY Råd

  Innholdsrådgiver

 • Henriette Grimstad

  Henriette Grimstad

  TRY Råd

  Innholdsrådgiver