TRY Råd

TRY Råd jobber med rådgivning i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Vi har bakgrunn fra politikk, journalistikk og næringsliv, og skal bidra til en kort vei fra strategi til konkret handling.

TRY_nettside_21
TRY_nettside_22

Våre tjenester

 • Innsikt og analyse

  Vi hjelper deg med å finne ut av hva målgruppen din vet eller mener. Medieanalyser, politiske analyser, dybdeintervjuer, fokusgrupper, interessentanalyser og omdømme- eller målgruppeundersøkelser er viktige verktøy å styre etter.

  Les mer

 • Kommunikasjon og PR

  Noen ganger trenger man noen å snakke med! erfarne rådgivere har bakgrunn fra politikk, journalistikk, forvaltning og næringsliv og hjelper deg med å finne ut av hvordan du kan lykkes med strategisk kommunikasjon, innsikts- og analysearbeid, myndighetskontakt, krisekommunikasjon og kampanjer for samfunnskommunikasjon.

  Les mer

 • Innholds-markedsføring

  Innholdsmarkedsføring handler om å engasjere og tiltrekke kunder ved å produsere innhold av høy kvalitet enten det er tekst, bilder, film eller lyd som podkast. Vi bruker innsikt og analyse til å utvikle en overordnet historie og en tydelig strategi for å tilpasset innholdet til alle flater.

  Les mer

TRY Råd Nøkkelpersoner

Viser 8 av 85