image

Stine Grøndahl Sesseng Daglig leder, TRY Råd

+47 957 41 518

stine.gs@try.no

TRY Råd

Stine Grøndahl Sesseng er seniorrådgiver i TRY Råd. Hun jobber bredt innenfor TRY Råds tjenesteportefølje med fokus på blant annet innsiktsarbeid, strategisk rådgivning og effektfulle kommunikasjonsløsninger.

 

Sesseng har 11 års erfaring fra Forsvaret, der har hun jobbet med innsikt og strategi i kampanjer og prosjekter og de siste to årene ledet hun Forsvarets mediesenter. Der har hun hatt ansvar for Forsvarets omdømme- og rekrutteringskommunikasjon, digitale kanaler, foto- og filmproduksjon, visuell profil og analyser.

 

Med bakgrunn som analytiker har innsikt og strategi stått helt sentralt for hennes rolle i utviklingen av Forsvarets omdømmekommunikasjon «For alt vi har. Og alt vi er», rekrutteringskampanjer, befolkningsinformasjon og prosjektledelse. Sesseng har utviklet Forsvarets mediesenter sin analyseavdeling til et internasjonalt anerkjent fagmiljø som setter analyse og måling helt sentralt i alt kommunikasjonsarbeid. Hun har også erfaring fra flere større kriser og deltatt i en rekke øvelser i regi av Forsvaret, DSB og NATO.Sesseng har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, med videreutdanning innen policy analyse og markedsføring.