Kreab

Med kommuniksjonsbyrået Kreab på laget, kan TRY-huset tilby norske kunder lokalkunnskap om myndighetskontakt og beslutningsprosesser i 25 land.

TRY-huset ble samarbeidspartner og offisielt Oslo-kontor for det internasjonale kommunikasjonsbyrået Kreab i 2020. Siden den gang har vi samarbeidet og utvekslet kunnskap – til det beste for kundene våre.  

 

Kreab har i dag kontorer i 25 land. Rådgiverne her er spesialister på rammene for samfunnskontakt og politiske beslutningsprosesser der de opererer. Derfor kobler TRY-huset gjerne på Kreab når kundene våre skal satse internasjonalt og trenger råd, for eksempel i forbindelse med eksport eller oppstart av lokale kontorer. 

Kreab-samarbeidet gjør at TRY-huset alltid har tilgang på oppdatert kunnskap om lokale markedsforhold, enten du skal satse i Stockholm eller posisjonere deg på europeiske markeder. 

TRY-huset har til enhver tid full oversikt over norske medier, norsk politikk og norsk industri. Med Kreab-samarbeidet kan vi tilby kundene våre tilsvarende lokalkjennskap fra 25 europeiske land, slik at bedriften din kan nå målene sine – raskt og effektivt.  

image