HubSpot

TRY-huset er sertifisert HubSpot Diamond Partner, og som kunde hos oss har du unik tilgang på et av verdens mest spennende marketing technology-miljøer.

  • 01 HubSpot Diamond Partner
  • 02 Platform Enablement-akkreditert av HubSpot
  • 03 Solution Architecture Design-akkreditert av HubSpot
  • 04 100+ HubSpot-sertifiseringer

HubSpot er en ledende alt-i-ett-plattform for effektiv og målrettet digital markedsføring, salg og kundeservice. 

 

HubSpot bygger på en egenutviklet metodikk – inbound marketing. Målet er å skape langsiktige og gode relasjoner med kundene, slik at disse igjen blir gode ambassadører for bedriften din. Dette gjøres ved å først bruke data til å identifisere grupper som er interesserte i det du tilbyr, for så å fange oppmerksomhet med godt og relevant innhold. Med HubSpot har du alltid full oversikt over alt fra leads til visninger, klikk og nedlastninger. 

TRY-huset har jobbet tett på HubSpot siden 2020, og vi er stolte over å i dag være sertifisert HubSpot Diamond Partner. Denne samarbeidsavtalen gir TRY unik tilgang på ekspertise internt i HubSpot, tidlig tilgang på nye produkter og et stort kunnskapsnettverk blant utviklerne i bedriften. Dermed kan du som kunde av TRY-huset alltid være trygg på at løsningene dine bygger på den de beste prinsippene, den ferskeste kunnskapen og den nyeste teknologien. 

HubSpot gir deg full kontroll, slik at du kan selge smartere og mer målrettet. 

image