Stilling: Assisterende daglig leder i TRY Råd
Kommer fra og bor nå: Larvik og Veitvet

 

Favoritteiendel: Alle i min nærmeste krets vet hvor viktig det for meg å få nok søvn. Derfor ble jeg heller ikke slått i bakken av forbauselse da temaet dukket opp i flere taler i bryllupet vårt. Får jeg ikke sove i minst sju til åtte timer hver natt er jeg rett og slett ikke helt menneske. I mange år har jeg hatt en klokke som monitorerer søvnen min, inkludert hvor mye og dypt jeg sover. Jeg bare elsker oversikten som klokka gir meg! Samtidig er det noe som sier meg at mannen min, Alex, nok har nådd sitt metningspunkt når det gjelder å engasjere seg i klokkas løpende søvnmønster-updates.

 

Hverdagslykke for meg: Mitt lokale treningssenter har en egen kvinneavdeling. Der er det som regel få andre, og noen ganger er det helt tomt. Når jeg er der helt alene liker jeg å tenke at jeg egentlig tusler rundt i mitt private treningssenter. Da snakker vi skikkelig #hverdagsglam!

 

Jeg blir skikkelig flau når: Jeg er ganske påståelig. Rett som det er tar jeg naturlig nok også feil. Når innsikten siver inn om at en sannhet jeg har forfektet ikke stemmer, blir jeg raskt flau på egne vegne. Jeg skulle gjerne ha hevdet at jeg da er en mester til å legge meg flat og beklage. Men sånn er det ikke. I stedet har jeg for vane å prøve å sno meg unna eller bytte tema. Og ja; dette er ikke en personlig egenskap jeg er særlig stolt av.

 

Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt: Jeg skulle ønske at jeg var et friluftsmenneske som tok med familien ut i naturen så fort anledningen byr seg. Sånn er ikke virkeligheten. Når helgen kommer trives Alex alt for godt med fotball og golf på tv, guttungen leker helst med venner i nabolaget og jeg, hvis jeg skal være helt ærlig, koser meg egentlig best omgitt av god komfort hjemme. Men forestillingen om å være en naturens datter som fikser telt, primus og ryggsekk, den lever i beste velgående.

 

Etter jobb: Veitvet Hageby er det stedet jeg trives aller best. Groruddalen får nesten daglig pepper i både mediene og av folk som åpenbart aldri har bodd der. Jeg ser selvfølgelig at området har utfordringer, men vi har jammen mye bra også! I vårt nærområde kryr det av barn som flyr inn og ut hos hverandre. Det er en drøss av aktive Facebook-grupper for alt fra jogging til bytting av klær, og vi har fullt oppmøte på det som er av dugnader. Det føles rett og slett som verdens koseligste bygd. Og det er nettopp dét vi som bor der kaller området vårt: Bygda.

 

Vi er åpenbart ikke det eneste super-trivelige nabolaget i Norge. Likevel tviler jeg på om det er så mange andre som kan skilte med et så åpent og inkluderende mini-samfunn som bygda vår. Personlig har jeg en rekke bekjentskaper med naboer som har vokst til å bli gode vennskap her, og jeg er ikke den eneste.

 

Nabofester, gjensidig barnepass og skravling på butikken er selvsagt veldig hyggelig i seg selv. Men det har også en større verdi hvis man tar et fugleperspektiv. Fordi det gode miljøet gjør at man enkelt setter pris på og trives i hverdagen. Og det er nå en gang hverdager det er flest av. Så, til alle som vurderer å flytte på seg og som leter etter det ene nabolaget som passer perfekt for en familie som ønsker å slå rot: Kom til Veitvet og Grorudalen!

Bli inspirert av siste nytt fra TRY-huset gjennom ekspertinnhold, invitasjoner til arrangementer, inspirerende arbeid – og nye metodikker og tjenester vi tilbyr.