image

Synne Knutsen Rådgiver, TRY Råd

synne@try.no

TRY Råd

Synne Knutsen er rådgiver i TRY Råd, og jobber både strategisk og operativt innen flere deler av kommunikasjonsfaget. Blant annet jobber hun med medietreninger, employer branding, innsikt og analyse. Hun er en dyktig skribent, og har i TRY Råd skrevet alt fra artikler og pressemeldinger til manus. Siden hun begynte i TRY har hun jobbet med kunder som Innovasjon Norge, Statens vegvesen, politiet og Gyldendal.

 

Fra tidligere har Synne flere års erfaring fra TV 2 hvor hun jobbet ved siden av studiene, hvorav mesteparten av tiden var i TV 2 Sports SoMe-team. Som praktikant i TV 2s selskapskommunikasjonsteam høsten 2021 fikk hun et enda dypere innblikk i mediebransjen, og jobbet med alt fra strategi og PR til employer branding. Hun har også hatt internship i Equinors internkommunikasjonsteam og Hill+Knowltons markedsavdeling, samt vært studentassistent i BIs PR-team.

 

Synne har en bachelor i kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og en master i retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. I masteroppgaven hennes undersøkte hun hvordan redaktørstyrte mediehus jobber med å styrke og bevare sin troverdighet og legitimitet i offentligheten.

 

Synne er detaljorientert og analytisk, og drives av å forstå den større konteksten ulike organisasjoner opererer i og hvordan denne påvirker kommunikasjonsarbeidet – uansett om det gjelder mer overordnede strategiske valg eller én enkelt artikkel.