image

Sigurd Grytten Partner og seniorrådgiver, TRY Råd

922 40 790

sigurd.grytten@try.no

TRY Råd

Sigurd Grytten er partner og styreleder i TRY Råd. Grytten bistår kunder innenfor et bredt spekter av kommunikasjonsdisipliner, alt fra klassisk mediehåndtering via issues management til politisk strategi og analyse.

 

Han har utviklet strategier for flere av Norges største virksomheter innenfor både privat og offentlig sektor og har stor innsikt i norsk kraftbransje. Han har også god kjennskap til norsk organisasjonsliv. Sigurd Grytten var partner i Zynk fra  2012 før han startet i TRY Råd i 2023.

 

Sigurd Grytten har tidligere vært administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge.  Før han ble administrerende direktør i B-M i 2009, var han leder for selskapets samfunnsavdeling i Norge. Han var også nestleder for fagområdet public affairs (myndighetskontakt) i Europa. Grytten var i B-M i nær ti år.

 

Grytten har lang politisk erfaring; Han har vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, leder av Arbeiderpartiet i Bergen fra 2000 til 2002 og leder av Europabevegelsen fra 2001 til 2003. Han satt også i AUFs sentralstyre fra 1994 til -98. I 1994 ledet Grytten ja-kampanjen i Hordaland.

 

Grytten har studert administrasjons- og organisasjonsvitenskap, sammenlignende politikk og sosiologi ved Universitetet i Bergen. Han har også gjennomført WPPs topplederskolering Maestro.