image

Scott Allan Seniorrådgiver, TRY Råd

+47 920 13 972

scott@try.no

TRY Råd

Scott er Seniorrådgiver i TRY Råd og jobber blant annet med kampanje- og konseptutvikling, merkevarebygging, strategisk kommunikasjon, budskapsutforming, workshopledelse og de fleste store og små oppgaver innen kreativ kommunikasjon.

 

Han har ni års erfaring som konsulent og kom til TRY Råd fra Gambit H+K hvor han var kreativ leder. Han har vært ansvarlig for flere prisvinnende kampanjer – både i Norge og i utlandet. Blant annet for kunder som Norad, UiO, Kahoot, FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, McDonald’s, Honda, Norges Bank og Barnekreftforeningen. Kampanjene han var med å utvikle for Norad er blant annet kåret til tiårets kampanje av bransjemagasinet PRovoke.

 

Scott har erfaring med å lede store kreative prosesser og jobber tett med kreatører, designere, tekstforfattere og andre innholdsprodusenter med å utvikle engasjerende ideer og sikre at løsningene treffer på de strategiske målene. Han har jobbet mye med å designe metoder for idéutvikling og har blant annet laget en metodikk for kreativ workshopping. Scott har også gjennomført flere kurs innen fasilitering av kreative prosesser og workshops.

 

Han er opptatt av å skape engasjerende kommunikasjon som skal fungere på tvers av kanaler. Han har en BA i Film- og Fjernsynsvitenskap fra Høgskolen i Innlandet og Goldsmiths University of London og har studert MA i journalistikk ved Universitetet i Oslo & Oslo Met.