image

Kristian Skard Seniorrådgiver, TRY Råd

+47 932 56 235

kristian.skard@try.no

TRY Råd

Kristian Skard begynte i TRY Råd etter å ha jobbet som journalist i Dagens Næringsliv i 12 år. I de siste 25 årene har han som politisk reporter fulgt de viktigste aktørene og de store sakene fra regjeringsapparat, Stortinget og skjæringspunktet politikk/næringsliv.

 

I TRY Råd bistår Skard selskaper og organisasjoner med kommunikasjonsstrategier, omdømmebygging, krisehåndtering, medietrening og myndighetskontakt.

 

Kristian Skard har gjennom sin journalistiske karriere satt dagsorden med en lang rekke store nasjonale avsløringer. Før han begynte i TRY Råd jobbet han 12 år i Dagens Næringsliv. Han begynte som journalist i Arbeiderbladet/Dagsavisen i 1993 og gikk videre til Dagbladet i 1999 der han også var avdelingsleder for politikk, økonomi og utenriks. Skard har nær kjennskap til hvordan mediene fungere og har sterk forståelse av politikk og næringsliv.

 

Både som avdelingsleder i et mediehus og som tillitsvalgt, har han lang erfaring fra de endringsprosessene som har pågått i mediebransjen de siste 15 årene.