image

Jalila Bouzaida Rådgiver, TRY Råd

+47 993 42 435

jalila@try.no

TRY Råd

Jalila H.Bouzaida er en kreativ, strategisk og operativ kommunikasjonsrådgiver med en mangfoldig bakgrunn. Hun har jobbet tett med store norske og internasjonale aktører, og har bred erfaring innen kommunikasjonsstrategi, strategisk rådgivning, medierelasjoner, medietrening og fortjent oppmerksomhet.
 
Jalila har god forståelse for hva som skal til for at merkevarer lykkes i møte med omverdenen og mediene, og har jobbet mye med sensitive temaer som krever strategiske vurderinger og løpende rådgivning. Hun har hatt tett kontakt med media og har styrket relasjoner på vegne av kunder i en rekke ulike bransjer. Jalila har over ti års erfaring med planlegging og gjennomføring av pressedager og pressearrangementer, med alt fra 10 til 300 deltakere.
 
Jalila er lidenskapelig opptatt av mennesker, kultur og kommunikasjon, noe som skinner gjennom i arbeidet hennes. Hun har vært kundeansvarlig og seniorrådgiver for kunder innen alt fra energibransjen til teknologi og underholdning, som Netflix, Facebook, Gudbrandsdal Energi, TINE og adidas, for å nevne noen.