image

Bård Hammervold Seniorrådgiver, TRY Råd

+47 995 83 120

bard.hammervold@try.no

TRY Råd

Bård Hammervold kom til TRY Råd høsten 2018 etter fem år i Geelmuyden Kiese, de siste tre årene som partner i selskapet. Han har mer enn 25 års næringslivserfaring innen strategisk kommunikasjon, budskapsutforming, mediekontakt og krisekommunikasjon.

 

Før Hammervold begynte som kommunikasjonsrådgiver, hadde han flere lederfunksjoner blant annet i Hydro og senere StatoilHydro (nå Equinor). I fusjonen mellom Hydro og Statoil var Hammervold en del av integrasjonsteamet for kommunikasjon, og ble deretter kommunikasjonsdirektør for forretningsområdet Prosjekter i StatoilHydro. Bård har også vært kommunikasjons- og markedsdirektør i søkeselskapet Eniro og kom til GK i 2013 fra Munchmuseet i Oslo. Som kommunikasjons- og markedsdirektør ved Munchmuseet jobbet Bård for å realisere det nye Munchmuseet i Bjørvika, og han var også ansvarlig for jubileumsfeiringen av Edvard Munchs 150 års fødselsdag i 2013, i samarbeid med Nasjonalmuseet.

 

I Geelmuyden Kiese hadde Hammervold ansvaret for noen av byråets største kunder, blant annet Avinor, Scandic Hotels og NSB. Han har arbeidet operativt med media- og pressehåndtering og fungert som strategisk medierådgiver for toppledelse og ledergrupper, og har også betydelig erfaring med politiske prosesser i byråd og bystyre i Oslo Kommune.

 

Bård er sertifisert pressetalsperson (Talk, 2010) og utdannet siviløkonom/MBA fra BI.