image

Astrid Layfield Innholdsprodusent film, TRY Råd

astrid@try.no

TRY Råd

Astrid Layfield er innholdsprodusent i TRY Innhold. Hun har 12 års erfaring fra TV-bransjen, og har jobbet på flere prisvinnende TV-serier. 

 

Før TRY var Layfield ansatt i Mastiff AS. Der jobbet hun for TV 2, som produsent og serieskaper på true crime-serien Seriemorderen i Orkdal, og som krimjournalist i nyhets- og aktualitetsprogrammet Åsted Norge. 

 

Layfield har tidligere jobbet i Monster Entertainment, Plan B, Teddy TV og ITV Studio. Her har hun hatt regi på flerkameraproduksjoner, livesendinger, dokumentar- og humorserier samt produsert innhold til sosiale medier. 

 

Astrid har også bakgrunn som regissør og manusforfatter, og har blant annet jobbet på Skal vi Danse (TV 2), Alt for Norge (TVNorge), Camp Senkveld (TV 2), Fylla (NRK), Hellstrøm rydder opp hjemme og På liv og død (TVNorge). I tillegg til den brede TV-bakgrunnen, har hun også jobbet med some-kampanjer for kunder som Norsk Tipping og PwC. Astrid har lang erfaring med utvikling av ideer og konsepter som engasjerer, og formspråket hennes er lekent og variert.