Jobb som utvikler i TRY

  Bli med i en voksende gruppe på over 30 utviklere på TRY-huset.

  Stor fleksibilitet

  Å jobbe som teknolog i TRY betyr å være en del av et dynamisk og kreativt miljø hvor utvikling og innovasjon står i fokus. Hos TRY Dig, en av de fire spesialiserte enhetene på TRY-huset, har vi strukturert arbeidet vårt rundt tre kundesegmenter:

   

  • Digital tjenesteutvikling
  • Digital handel
  • HubSpot


  Dette gir deg muligheten til å jobbe på varierte prosjekter med ulik lengde og kompleksitet – noen kan vare i en måned, andre i ett år.

  image

  Rikt utviklingsmiljø

  I TRY Dig jobber vi med moderne teknologier og med hovedfokus på TypeScript og C#. Som utvikler hos oss er du hele tiden med på å bestemme hvilke teknologier vi skal bruke og hvordan de brukes best. Vår arbeidshverdag er lite preget av legacy, og vi bruker velprøvde plattformer og biblioteker så mye vi kan.

   

  Vi har også valgt å investere både tid å krefter i en god verktøykasse av AI-tjenester til å hjelpe oss i arbeidet vårt, alt fra GitHub Copilot til en intern ChatGPT står tilgjengelig for deg.

   

  Til syvende å sist handler det om hvordan vi kan gi de beste opplevelsene til sluttbrukere og derfor mener vi teknologi bør understøtte dette – ikke stå i veien for det.

   

  image

  Alt skjer på TRY-huset

  I motsetning til mange konsulenthus, tror vi først og fremst på styrken av å ha alle ansatte samlet under under samme tak på TRY-huset, ved Egertorget. Her får du muligheten til å samarbeide med dyktige kolleger fra ulike fagområder, som animatører, eksperter på bærekraft og alt i mellom.

  Når det er hensiktsmessig for prosess og sluttprodukt, sitter vi selvsagt også sammen med kundene våre. Enten hos dem, hos oss eller på vårt flotte ekstra kontor på Grunerløkka

   

  Vi har i tillegg kontorer i Bergen, Trondheim, Gøteborg og Riga. 

   

  Våre ansatte er ikke bare dyktige på sitt felt, men også engasjerte i ulike interesser utenfor jobb. Hos oss vil du møte kolleger som er lidenskapelig opptatt av fotografi, videoproduksjon, trening, dans og mye annet. Dette skaper et inspirerende og sosialt arbeidsmiljø, med gode samtaler og motivasjon til å utforske nye muligheter.

  image

  En unik arbeidsplass

  TRY Dig tilbyr en unik kombinasjon av arbeidsfordeler. Du kan glede deg over deilig havregrøt til frokost, smakfull lunsj og brus i kantina. Vi legger også stor vekt på det sosiale aspektet, med fagsamlinger, fredagspils, fotball, cageball, klatring, crossfit og turer. Kontoret vårt ligger rett ved t-banen og trikken, noe som gjør det enkelt å komme seg til og fra jobb.

   

  Vi er alltid på jakt etter talentfulle teknologer og utviklere som ønsker å bli en del av vår unike arbeidsplass. Er du klar for en utfordrende og spennende hverdag, der du får utforske nye teknologier, jobbe med noen av de største nettsidene i Norge og samarbeide med et kreativt og dyktig team?

   

  Bli en del av TRY Dig, og opplev en arbeidsplass som setter menneskene, kompetansen og kulturen i sentrum.

  image
  image

  Ledige stillinger som teknolog i TRY

  Fullstack-utvikler

  Er du en erfaren systemutvikler? Vi søker nå etter en senior fullstack-utvikler med solid commerce-erfaring, som kan hjelpe oss med å bygge gode løsninger for kundene våre.

  Les mer

  Løsningsarkitekt Digital Commerce

  Som løsningsarkitekt i TRY Dig er du en viktig rådgiver, både for kunder og kolleger. Vi ser etter deg som vil bygge langsiktige relasjoner, og som er god til å utvikle gode tekniske løsninger for kundene våre, med utgangspunkt i forretningsstrategi og behov.

  Les mer

  Har du noen spørsmål?

  Kanskje har du noen spørsmål før du ønsker å søke hos oss, eller lurer på mer om hvordan det er å jobbe i TRY?


  Send meg en e-post. Jeg tar gjerne en kaffe og diskuterer karrieremulighetene hos oss.


  Martin Jensen, 
  CTO i TRY Dig

  image