TRY Dig har oppnådd en av de mest ettertraktede anerkjennelsene i teknologi-bransjen: HubSpot Solutions Architecture Design-akkrediteringen. Dette gjør TRY Dig til én av kun to partnere i Norge som kan skilte med denne prestisjefylte statusen.

Avbildet fra venstre, alle TRY Dig; Daglig leder i TRY Dig Emilie Nøss Wangen, Rådgiver Mariana Mehedyniuk og segmentansvarlig Camilla Amelie Gundersen.

Storstilt satsning på kompetanse og ferdigheter over tid

I TRY Dig, ser vi akkrediteringen som en anerkjennelse for vår satsning og kompetanse på kvalitet, service og strategisk problemløsing innenfor kundehåndtering og relasjonsstyring (CRM). HubSpot, som er den ledende leverandøren av CRM, markedsføring, salg, og kundeserviceprogramvare, tildeler denne akkrediteringen kun til partnere som viser frem høykvalitets dybdekunnskap og evne til å takle komplekse tekniske og forretningsmessige utfordringer.

TRY Dig har vokst fra fem til over 80 ansatte på bare tre år. I november 2023 ble vi kåret til årets teknologi- og designbyrå i Byråprofil. Den nyutnevnte akkrediteringen fra HubSpot representerer et nytt steg i vår reise mot å bli kundenes foretrukne teknologipartner.

Behovene i markedet krever høyere teknologikompetanse

Brian Garvey er VP Solutions Partner Program i HubSpot. Han understreker betydningen av et sterkt partnernettverk i møte med kundenes stadig mer komplekse teknologibehov:

"As our customers expand into different technology stacks, their needs are becoming more complex and sophisticated," sier Garvey. "We need to rely more and more on our partner ecosystem to deliver value for our shared customers. I’m thrilled that TRY Dig is part of the exclusive group of partners with HubSpot Solutions Architecture Design Accreditation that can help our customers grow."

Som segmentleder for HubSpot i TRY Dig, har Camilla Gundersen ledet arbeidet med akkrediterings-prosessen. Hun understreker at akkrediteringen henger svært høyt og at TRY Dig har jobbet målrettet og systematisk for å bygge kunnskap og kapabiliteter innenfor HubSpot de siste tre årene:

"Å oppnå en akkreditering fra HubSpot på dette nivået er stort. Jeg ser dette som en anerkjennelse av arbeidet vi har lagt ned og er svært stolt over teamet vårt. Vi står nå enda sterkere i møte med våre kunders økende behov for teknisk, designmessig og forretningsmessig rådgivning og implementering av løsninger".

Les mer om HubSpot-akkrediteringer her.

Bli inspirert av siste nytt fra TRY-huset gjennom ekspertinnhold, invitasjoner til arrangementer, inspirerende arbeid – og nye metodikker og tjenester vi tilbyr.