Fredrik Tandberg har jobbet nærmere 20 år i Forsvarssektoren og har bred erfaring innen krisekommunikasjon, PR, strategisk kommunikasjon og har i tillegg ledet en rekke større prosjekter innen både film, tv og podkast. Nå starter han som rådgiver i TRY Råd.

"Vi gleder oss til å få Fredrik med på laget. Med lang erfaring innen sikkerhet og beredskap, samt en unik evne til å skape gode resultater gjennom nytenkning og strategisk kommunikasjon vil hans kompetanse og lange erfaring være en ettertraktet ressurs for våre kunder,” sier Stine Grøndal Sesseng, daglig leder i TRY Råd.

Som kommunikasjonsansvarlig for Forsvarskommisjonen bidro han aktivt til at kommisjonens åpenhets- og debattmandat ble oppfylt og at kommisjonen ble den første NOUen som også ble publisert som en podkast. En 25 timer lang podkast, som nylig passerte 35 000 nedlastinger.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av rådgiverteamet. Å jobbe et sted hvor avstanden fra strategi til effekt er kort, er noe jeg liker og ser frem til. Jeg gleder meg også til å bli kjent med folkene på TRY-huset, og er jeg sikker på at jeg kan bidra til å skape gode resultater ved å kombinere strategi, kreativitet og teknologi, sier Tandberg, som har sin første dag i TRY Råd allerede om en uke.

Tandberg har 17 års erfaring fra Forsvaret og Forsvarsdepartementet hvor han blant annet har jobbet med krisekommunikasjon under svært krevende forhold. Han har også vært involvert i og ledet flere av Forsvarets større omdømmeprosjekter. Blant annet flere prisvinnende podkaster. I 2019 jobbet han i Tolletaten og ledet prosjektet som førte til at Tolletaten medvirket i TV-serien “Toll” og oppnådde svært gode resultater både på omdømme og rekruttering. 

Bli inspirert av siste nytt fra TRY-huset gjennom ekspertinnhold, invitasjoner til arrangementer, inspirerende arbeid – og nye metodikker og tjenester vi tilbyr.