Stilling: Tekstforfatter i TRY Reklamebyrå
Kommer fra og bor: Akkurat nå kommer jeg hjemmefra, og det er også der jeg bor.

 

Min største helt: Det er indiske Eman Ahmed Abdel Att. Til tross for at hun veide drøye 500 kilo før slankeoperasjoner som kostet henne livet, kom hun aldri i Guiness Rekordbok. Det er antakelig noe hun hadde satt stor pris på, og hun kjempet nok tappert for å få det til, som en ekte helt. Og hun er med det den største helten jeg kjenner til.

 

Hverdagsluksus for meg er: Hverdagsluksus er for meg et ganske hysterisk ord. Luksus er i seg selv ganske selvutslettende, som luksusleilighet. Men hverdagsluksus? Jeg må le!

 

Jeg rødmer skikkelig når: Jeg er i Cannes og prioriterer rosévin fremfor solkrem.

 

Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt: Hemmelige drømmer oppfylles sjeldent. Derfor sier jeg det heller rett ut: Jeg drømmer om å bli intervjuet av TRY sin egen hjemmesideredaksjon.

 

Etter jobb: Etter jobb setter jeg bowlerhatten på hodet, tar stokken under armen og med nesen i sky spankulerer jeg ut i Øvre Slottsgate. Der ligger et bananskall.

Bli inspirert av siste nytt fra TRY-huset gjennom ekspertinnhold, invitasjoner til arrangementer, inspirerende arbeid – og nye metodikker og tjenester vi tilbyr.