image

Nina Lødemel Innholdsprodusent, TRY Råd

+47 971 82 925

nina.lodemel@try.no

TRY Råd

Nina Lødemel har over 20 års erfaring som journalist, redaksjonssjef og redaktør.

I TRY jobber hun som innholdsprodusent. Hun er vant til å gjøre komplisert stoff lett tilgjengelig for leseren og er god på historiefortelling. Lødemel kan produsere både korte, presise tekster og lengre artikkelformater. Hun har erfaring med målgruppeforståelse og merkevarebygging, og med sin brede kompetanse kan hun også bistå med kreative ideer og foreslå innholdskonsepter.

Lødemel er utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo, og jobbet først som nyhetsjournalist i Aftenposten, før hun fikk flere lederroller i Story House Egmont. Hun har vært redaktør for Foreldre & Barn, redaksjonssjef i Shape Up, Alt for damene, Hytteliv og Klikk Helse, og utgavesjef i Det Nye.

Hun har vært med på å utvikle og gjennomføre event-prosjekter, som Shape Up Weekend, Shape Up Convention og flere treningsreiser, sammen med annonsører og samarbeidspartnere.

Lødemel er også medforfatter på to bøker: Kokeboken Maten & Moi med Trond Moi, People (2022) og foreldreboken Foreldrekraft: Metoden som styrker relasjonen til barnet ditt, med Marco Elsafadi, Cappelen Damm (2023).