image

Amalie Henriksen Rådgiver, TRY Råd

+47 980 27 260

amalie@try.no

TRY Råd

Amalie Henriksen er rådgiver i TRY Råd. Hennes erfaringer fra politikk og samfunnsliv gjør Henriksen til en viktig og allsidig ressurs i å utvikle effektfulle kommunikasjonsløsninger for kundene. Henriksen er en faglig dyktig rådgiver som spesielt bistår våre kunder innen strategi, innsikt og analyse, budskapsutvikling, posisjonering og bærekraftskommunikasjon.

 

Henriksen har studert statsvitenskap i Norge, Nederland, Kina og India, og har erfaring med kommunikasjonsarbeid og næringslivssamarbeid i utlandet fra den norske utenrikstjenesten i Mumbai. Som ungdom hadde hun flere roller i partipolitikken, før hun rettet blikket mot internasjonal politikk og startet på studiene i India. Hun har også erfaring som frilansjournalist og fra radio og podkastutvikling.

 

Henriksen har en mastergrad i Internasjonale Relasjoner fra Universitetet i Amsterdam, og en Bachelorgrad i Utviklingsstudier fra Universitetet i Bergen i tillegg til studieopphold ved Fudan University Shanghai og Kulturstudier i Pondicherry, India.