GPT4: Slik kan du faktisk bruke teknologien

I dette webinaret ser vi på forbedringene i GPT4 og hvordan du og din virksomhet kan ta i bruk disse verktøyene nå og hva dere kan bruke dem til.

Fyll ut skjemaet for å få tilgang til opptaket.

 

GPT4 er her og bringer med seg helt nye muligheter innen tekstgenerering. Faktisk så mange at teknologene nå ber politikere dra i nødbremsen.

 

Vi ser nærmere på forbedringene i GPT4, hvordan ChatGPT utfordrer Google på søk, shopping og digitale assistenter, og hva som skjer når ChatGPT kobles til internett gjennom plugins.

 

Til slutt viser vi deg hvordan du og din virksomhet kan ta i bruk disse verktøyene nå og hva dere kan bruke dem til.

 


Se også opptaket vårt "AI i markedsføring med Lighthouse8 og TRY".Speakers

 • Alexander Solbakken, Kreativ teknolog
  TRY Dig


Alexander Solbakken jobber som kreativ teknolog i TRY Dig og har 10 års erfaring som utvikler, produsent og teknolog i reklamebransjen.  Alexander er en del av TRYs nye AI-team og bruker mye av tiden sin på å eksperimentere, utforske og formidle ny teknologi både innenfor og utenfor TRY-husets vegger.

 

 • Emilie Wangen, CEO
  TRY Dig

Emilie Nøss Wangen er kundeansvarlig og industrileder i TRY Dig, og har bred erfaring innen plattformteknologi (CRM, markedsføring, salg, service). Wangen var Norges første ansatt i Inbound Marketing-giganten HubSpot, hvor hun ledet det nordiske teamet i Europas teknologihovedstad Dublin.

Kontaktpersoner

 • Emilie Nøss Wangen

  Emilie Nøss Wangen

  TRY Dig

  Daglig leder