TRY trenger flere bra folk.

TRY søker kommunikasjons- og teknologirådgivere

TRY- huset i Øvre Slottsgate 8 består av selskapene TRY Reklamebyrå, TRY Apt- teknologibyrå, TRY Opt- digitalt mediebyrå og TRY Råd- kommunikasjonsbyrå.

Vi har spesialister innenfor rådgivning, teknologi, content marketing, CRM, digitale medier, design og grafisk produksjon. I den årlige byråundersøkelsen som gjennomføres av Kampanje og TNS Gallup, er TRY rangert som Årets Byrå 15 år på rad i konkurranse med andre norske reklame-, PR-, teknologi- og mediebyråer.

Nå styrker vi kapasiteten i TRY Råd som er vårt rådgivings- og kommunikasjonsbyrå. Sammen med TRY Opt søker vi etter unge talenter som ønsker å utvikle seg innen teknologi og rådgivning.

Som kommunikasjons- og teknologirådgiver, vil du jobbe i en delt stilling mellom TRY Råd og TRY Opt. Din rolle vil bestå av å være bindeledd mellom kundeansvarlige og kunder. Arbeidet vil i stor grad handle om å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, strategi og kreativitet. Du skal utarbeide medieplaner for digitale kampanjer og jobbe aktivt med digital markedsføring på alle plattformer. Samtidig skal du bistå våre strategi- og kommunikasjonsrådgivere med utarbeidelse av kommunikasjonsstrategier, strategier for samfunnskontakt, medietrening, virksomhetskommunikasjon, omdømmeanalyser og krisehåndtering m.m.

I en verden med raske teknologidrevne endringer, er vi overbevist om at de beste rådgiverne er de som behersker strategisk rådgiving i kombinasjon med å være operativ og oppdatert på håndtering av digitale plattformer. Stillingen vil derfor være delt mellom TRY Råd og TRY Opt.

Vi ser etter unge talenter som ønsker å utvikle seg som gode strateger og rådgivere.

Du som søker, har trolig følgende profil:

• Gode strategiske og analytiske egenskaper
• Interesse for den digitale utviklingen innen kommunikasjon og mediebransjen
• God samfunnsforståelse, gjerne opparbeidet gjennom organisasjonsarbeid som tillitsvalgt eller tilsvarende
• Er selvdreven og jobber selvstendig med oppgaver du får eller tar
• 1-3 års arbeidserfaring i teknologiselskap, konsulentselskap, kommunikasjonsbyrå eller mediebyrå
• Utdanning på Mastergradsnivå innen økonomi og markedsføringsfag eller journalistikk og kommunikasjon
• Lyst og evne til å jobbe i et kreativt miljø med høyt tempo og mulighet for utvikling og påvirkning
• God skriftlig fremstillingsevne
• Gode samarbeidsevner
• Gode språkkunnskaper, flytende norsk og engelsk

Som ansatt på TRY-huset vil du i stor grad få anledning til å forme din egen arbeidshverdag og jobbe sammen med noen av bransjens flinkeste folk.

Søknad (maksimum én side) med CV sendes til Kristine Eikenes på e-post: kristine@try.no tlf: 922 52 352. Spørsmål kan også rettes til Gunnar Stensaker på e-post: gunnar@taopt.no tlf: 416 79 241.

Merk emnefelt med «kommunikasjons- og teknologirådgiver»

Søknadsfrist: Fortløpende, senest 15. september.