Identitet og HubSpot-nettside

Kundehistorie

UBConnect

Cell-tower_Blue@2x

Selskapet

UBConnect designer, bygger og oppgraderer basestasjonene for neste generasjons mobilnett. 

Industri

Telekom

Selskapets størrelse

150 + ansatte i fire forskjellige land

Leveranse

Ny identitetsplattform, visuell profil og nettside

Tidsperspektiv

3 måneder

Kunden

UBConnect er en markedsledende leverandør av digital infrastruktur for mobilnett i Norge. De designer, bygger og oppgraderer basestasjonene for neste generasjons mobilnett. UBConnect er en stadig viktigere deltaker i utvidelsen av 5G-nettverk i det europeiske markedet. I dag er de til stede i fire europeiske land og har mer enn 150 ansatte.

Utfordringen

5G-utbygging er et kappløp med tiden og et marked med stor konkurranse. UBConnect hadde en utdatert visuell profil og ingen klar kommunikasjonsstrategi. En klar kommunikasjons- og merkevarestrategi var viktig for å nå målsetningene om stor markedsekspansjon og vekst. 

Løsningen

I arbeidet med kommunikasjonsstrategien og identitetsplattformen gjennomførte vi strategiworkshoper med kundens ledergruppe. I tillegg gjennomførte vi intervjuer med ansatte, partnere, kunder og eiere. Vi kartla hvem UBConnect er, hva de står for, hvilken personlighet de har, hvilke verdier og ambisjoner de ønsker å strekke seg mot, hvordan de skal nå målgruppen og tiltrekke seg nye kunder og ansatte. Strategien som ble utformet dannet et godt grunnlag for videre arbeid med kommunikasjons- og markedesføringstiltak.

Frame 485 (4)

Ute i felten

Merkevare og ny nettside

Basert på den nye identitetsplattformen utarbeidet vi en ny visuell identitet med fokus på bærekraft, mennesker og innovasjon. Den nye merkevarehåndboken legger retningslinjer for det visuelle uttrykket til UBConnect på alle deres flater.


I tillegg designet TRY Pearl UBConnect sitt webdesign og utviklet en ny nettside. Nettsiden ble laget med HubSpot CMS for å sikre en helhetlig kundereise på alle flater. Ved å ta i bruk HubSpot har kunden fått en enkel administrasjon samt god innsikt i bruksmønsteret til besøkende på nettsiden og ser dette i sammenheng med markedsføringstiltak og annen direkte kundekontakt.

Frame 505

- Vi er veldig fornøyde med den jobben dere har gjort og hvordan dere har hjulpet oss. Vi har fått veldig god respons fra kunder og partnere. TRY har ledet oss igjennom kreative prosesser og hjulpet oss med å fortelle vår historie på en helt annen måte enn vi selv kunne gjort.

— Lasse Bjørgan, CEO i UBConnect

- Vi har fått tydeliggjort vår identitet både internt og eksternt, og dette er veldig viktig for kulturbyggingen i vekstfasen vi står overfor. Jeg er veldig glad for å ha TRY som en partner og sparringspartner fremover.

— Lasse Bjørgan, CEO i UBConnect
Frame 509
iPhone 12 _ 12 Pro
Rectangle 211
Rectangle 212

Den nye visuelle identiteten og identitetsplattformen, med merkevare- og kommunikasjonsstrategi, var svært viktige for å sikre en videre markedsvekst og for rekruttering. 

 

Vi kan også anbefale en titt på kundehistorien: Liquid Barcodes fikk ny identitet og nettside-design eller den strategiske rekrutteringskampanjen til UBConnect: "Our grandparents connected our world by rail, we connect the world by 5G."

 

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan et slikt prosjekt kan skape verdi for ditt selskap. 

Teamet bak
Kikki Høeg Bjerke

Kikki Høeg Bjerke

Rådgiver og prosjektleder

Marte Fredriksen

Marte Fredriksen

UI-designer

Selina Grythe

Selina Grythe

HubSpot- og inbound marketing-rådgiver

Andreas Gulsrud

Andreas Gulsrud

Utvikler

Lars-Nermoen-Try-Råd

Lars Nermoen

Seniorrådgiver

Elin_Kvandal

Elin Kvandal

Innholdsrådgiver

Stine-Grøndahl-Sesseng

Stine Grøndahl Sesseng

Seniorrådgiver

Pouya Kari Jafari

Pouya Kari Jafari

Lead Designer

Kontakt oss

Har du et prosjekt i tankene? La oss ta en prat.