Senior frontend-utvikler

FRIST: SNAREST

Vi søker deg som er en erfaren frontend-utvikler og som bryr deg om å bygge robuste brukeropplevelser.

Du er komfortabel både med dype integrasjoner og lettere frontend-prosjekter. Du er en som klarer å oversette komplekse business-utfordringer til spesifikke utviklingsoppgaver og er kjent med smidige utviklingsmetodikk.

Hva gjør en senior frontend-utvikler i TRY dig?

  • Utvikler fantastiske brukeropplevelser for våre kunders kunder
  • Jobber tett med andre utviklere, designere, CRM-konsulenter i kryss-faglige team.
  • Bistår og rådgir teknologivalg
  • Bidrar i UX-diskusjoner og har gjerne et godt øye for gode brukeropplevelser

Hvem er vi?

Vi er et nytt teknologi og designselskap som har tilliten til Norges største merkevarer.
Hos oss vil du jobbe med å skape fantastiske nye brukeropplevelser, i tverrfaglige team med andre som er eksperter på kommunikasjon, konseptutvikling, UX design og programmering.

Med hele TRY-huset i ryggen lener vi oss på kompetanse som markedsføring, motion graphics, merkevaredesign, kommunikasjon og mye mer. Det er dette som gjør våre tjenester prisvinnende.

Slik jobber vi
Når vi jobber med teknologi er vi alltid pragmatiske, og selv om vi utvikler komplekse applikasjoner bruker vi ofte serverløs-arkitektur men med mye fokus på frontend og brukeropplevelse.

Vi tror på utviklere som får jobbe med det de liker og moderne teknologier, skaper de beste løsningene. Derfor er vi ofte agnostiske i valget av teknologiplattform eller løsning. Vi har laget tjenester på Firebase, AWS, Azure, HubSpot, og en rekke andre plattformer. Vi velger det verktøyet som best løser behovet kunden og vi har.

Vi bruker GitHub, elsker JAMStack, anbefaler ofte Sanity og tror på hodeløs arkitektur når vi utvikler nye tjenester.

I tillegg har vi et eget bedriftslag i Counter Strike.

 

Dette jobber vi på
Hos oss vil du jobbe på prosjekter som strekker seg fra enkle nettsider til store og komplekse tjenester.

Vi har bygget nytt karaokesystem for Syng, skapt nye digitale tjenesteområder for DNB, bygget nye digitale handleopplevelser for Jernia, laget festivalplattform for Sopra Steria og mye mer.

Alle våre prosjekter er unike, men til felles har de et mål om å koble sammen en kompleks brukerreise og skape skikkelig gode opplevelser for sluttbrukeren.

 

Slik er hverdagen for en utvikler her

Som utvikler hos oss blir du med i en gjeng dyktige teknologier, designere, rådgivere og prosjektledere. Vi er fra 8 forskjellige land og prater blant annet spansk, persisk, indonesisk, tysk og latvisk.

Vi har utviklere som kan designe og designere som kan utvikle. Til felles har alle et øye med på brukeropplevelsen og alle deltar i å skape resultatet vi skal være kjent.

 

Dette forventes av deg

  • Det meste av vår front-end kode skrives i React, så dette bør du kjenne godt til – selv om vi i det siste har startet å lukte på Svetle
  • Du har gode egenskaper innen HTML, JavaScript og CSS og holder deg stadig oppdatert på nyvinninger.
  • Vi bruker mye serverløs-arkitektur, så kjennskap til Firebase, AWS, Azure eller liknende kommer godt med.
  • I tverrfaglige team jobber designere og utviklere tett sammen, men våre prosjekter går best når også utviklere har tanker eller refleksjoner rundt design og brukeropplevelse.
  • Vi praktiserer "You build it – you run it"-tankegang rundt DevOps, derfor er det en bonus om du har kunnskap i hvordan din kode blir produksjonssatt og vedlikeholdt.
  • Som senior-utvikler hos oss følger det også med et ansvar om å gjøre de ferskeste blandt oss bedre, gjennom par-programmering, code-reviews eller bare tips og støtte.

 

Har du spørsmål til stillingen?

Ved spørsmål til stillingen, kontakt Martin Jensen.

Martin Jensen

Martin Jensen

CTO