Bilde fra julekalender

Prisvinnende julekalender

  • Kunde Norwegian
  • Prosjekt Norwegian Reward julekalender
  • År 2022

Leveranse

Julekalender Nettside Kreativ tekologi

Teknologi

React Symphony CMS

Kunden

Norwegian Reward har i en årrekke tilbudt en svært populær julekalender i adventstida. Julekalenderen består av en quiz der brukeren får daglige spørsmål om Norwegian sine reisemål. Bak hver luke skjuler det seg fine premier, i tillegg til gode kampanjer og rabatter, i samarbeid med Norwegian sine partnere. 

 

Konsept og løsning

Bortsett fra å oppdatere det generelle uttrykket til en mer moderne stil, var vi nødt til å oppdatere hovedvisualiseringen fra en snødekket jordklode, siden Norwegian ikke lenger har destinasjoner over hele verden. Vi valgte derfor å basere oss på et av de mest klassiske juleikonene, nemlig juletreet. Vi lagde et stilisert juletre i 3D med myke, runde former og julepynt blandet med CashPoints-mynter og et lekefly. Alt ble presentert som en sakte, roterende animasjon med dalende snøfnugg. 

Løsningen integrerer seg med Norwegian Reward sin innloggingsløsning, slik at brukeren slipper å opprette en ny konto. Overføring av premier fra kalenderen til Norwegian Reward-systemet skjer automatisk gjennom en integrasjon, og trekningen av vinnerne ble gjennomført gjennom en tilfeldig velgergenerator.

TRY utviklet nye oppgaver bak hver luke, hvor det også ble utviklet en animert kikkhull-effekt for at det skulle være litt mer vanskelig og spennende å løse oppgavene. Hver oppgave var relatert til en av Norwegian sine destinasjoner, slik at det var relevant for produktet.

image

Resultat

Over 200.000 mennesker deltok i 2022-kalenderen og 893.000 lodd ble delt ut. Med 261.000 som mottok det daglige nyhetsbrevet for julekalenderdeltakere, gir det en konverteringsgrad på fantastiske 76 %! 

I tillegg vant julekalenderen flybransjens beste kampanje i Europa og Afrika under prestisjetunge Freddie Awards.

Vil du høre mer om prosjektet? Ta kontakt med oss.

Nøkkelpersoner

  • Kaare Øystein Trædal

    Kaare Øystein Trædal

    TRY Dig

    Daglig leder