Ulrikke Louise Wiik Rådgiver, TRY Råd

+47 930 57 792

ulrikke.wiik@try.no

TRY Råd

Ulrikke Louise Wiik er rådgiver med prosjektansvar i TRY Råd. Gjennom flere år som kommunikasjonskonsulent og -rådgiver har Wiik opparbeidet seg bred erfaring innen strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid for flere bransjer innen både offentlig og privat sektor som IT, samferdsel, eiendom og fornybar energi.

I TRY Råd er Wiik strategisk og operativ rådgiver, og jobber parallelt som prosjektleder med ansvar for ulike prosjekter. Wiiks evne til å jobbe på tvers av de fleste tjenesteområder innen kommunikasjon bidrar til et solid kommunikasjonsløp fra strategi til gjennomføring i flere ulike flater og kanaler. Wiik bistår TRY Råds kunder med strategisk kommunikasjons- og sponsorrådgivning, budskapsutvikling, mediehåndtering og posisjonering. Kundene hun jobber mest med er Hav Eiendom, Vy, Røde Kors og Spektrumskvarteret. Hun er også en solid partner ved utrulling av konkrete uttak.

Wiik har en mastergrad i strategisk PR og kommunikasjonsledelse fra University of Stirling, Skottland og Pompeu Fabra, Barcelona. I tillegg har hun spesialisering innen event- og sponsorledelse på bachelor-nivå.