AI i praksis – fra “helt sci fi” til nyttig verktøy for alle

Bli med på frokostmøte om kunstig intelligens hos TRY og Netlife Bergen!

  • Dato

    09.11.2023

  • Tid

    09:00-10:00 (Frokost starter kl 08:30 og foredragene kl 09:00)

  • Sted

    Kong Oscarsgate 66–68

Rebekka_Lit-Netlife-6136 (1)-min

Bilde: Rebekka Litland

Nok en AI-frokost, tenker du? Ja, sier vi. Utviklingen av AI-teknologien går enormt fort, og det kommer stadig nye verktøy. Og da gjelder det å følge med for å ikke henge etter. For hvordan kan vi bruke AI for å jobbe smartere og utvikle nye tjenester? Stikk innom, bli oppdatert og enda litt klokere på AI.


Du møter Alexander Solbakken fra TRY som skal gi dere en praktisk gjennomgang av nåtidens AI-teknologier. Sammen ser vi på bredden av nye verktøy som har oppstått, og ikke minst hva vi faktisk kan bruke de til. Alexander viser konkrete eksempler fra TRY-huset og deres kunder som demonstrerer hvordan AI-teknologi gjør oss mer effektive, kreative og smarte. I tillegg snakker han også om juss, etikk, personvern og andre utfordringer og muligheter i feltet.


Horde er en app for alle som ønsker å ha full oversikt over egen gjeld og økonomi. Daglig leder i Horde, Alf Gunnar Andersen, deler hvordan Horde bruker AI, med konkrete eksempler fra den nye tjenesten Horde Plus. Den nye tjenesten bruker chatGPT i forhandling med bankene, og lar brukeren enkelt opprette egne AI-assistenter til det de har behov for. Alf deler prosessen og erfaringer fra når AI møter den virkelige verden, og hvordan bankene reagerer på å bli kontaktet av kunstig intelligens.

 

Om foredragsholderne:

 

Alexander Solbakken er kreativ teknolog i TRY og har over 10-års erfaring som utvikler, produsent og teknolog i reklamebransjen. Som teknolog bruker Alexander mye av tiden sin på å eksperimentere, utforske og formidle om nye teknologier, i tillegg til å være en del av TRYs dedikerte AI-team hvor han arbeider med å sette AI teknologi ut i live både internt på TRY huset og for TRYs kunder.

 

Alf Gunnar Andersen er gründer og daglig leder i Horde. Han trives best når han får jobbe med produktutvikling i selskapet, med ny teknologi som driver. Alf er aktivt med i prosessen hele veien, fra idéstadiet til tjenesten lanseres og markedsføres.

Kontaktinformasjon:
Alexander Solbakken
Kreativ teknolog hos Try Dig
alexander@try.no

 

Alf Gunnar Andersen
CEO hos Horde
alfg@horde.no